Elektrinė pėdų žoliapjovė DOCO F002
Prekės kodas: 042989

Elektrinė pėdų žoliapjovė DOCO F002

Prekės kodas: 042989
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1738
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Elektrinė kojinė frezavimo staklės DOCO F002

Ar norite prižiūrėti savo pėdų odą? DOCO elektrinės kojinės frezos dėka tai bus įmanoma! Jo darbas prisitaikys prie jūsų poreikių dėl dviejų keičiamų galvučių su skirtingomis gradacijomis. Be to, net ir ilgai naudojant įrangą nenuvarginsite rankos, nes jos dizainas itin ergonomiškas. Šiandien galite mėgautis profesionaliomis SPA procedūromis savo namuose!


Išskirtinė kokybė

Elektrinė freza sukurta taip, kad pėdų oda visada būtų lygi. Aukštos kokybės deimantinis šlifavimo diskas kruopščiai pašalins negyvą ir suragėjusią odą. Jis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, todėl yra patvarus ir visada paruoštas naudojimui. Be to, jis yra atsparus drėgmei ir pasižymi IPX6 atsparumu vandeniui, be to, jis yra labai greitai ir lengvai valomas.


Dviejų tipų galvos

Pėdų frezavimo staklės turi dvi skirtingas galvutes, skirtas skirtingų pėdų problemoms spręsti. Pirmoji, kurios gradacija 300, naudojama kasdienei pėdų, kurių oda šiek tiek sustorėjusi, priežiūrai. Antrasis, kurio gradacija yra 150, leis jums giliai prižiūrėti pėdas, kurios kovoja su didele negyvos ir suragėjusios odos problema. Dėl to DECO bus universali įranga kiekvienam.


Tinkinkite pagal savo poreikius

DOCO įranga buvo sukurta atsižvelgiant į skirtingus poreikius, todėl ji turi galimybę reguliuoti greitį vienu mygtuko paspaudimu. Kasdienei priežiūrai rinkitės 1500 aps./min. parinktį, o jei kojos labai reiklūs, nustatykite maršrutizatorių iki 1800 aps./min. DOCO elektrinė frezavimo staklės veiks net ir sunkesniais atvejais!


Naudojimo patogumas

Elektrinė frezavimo staklės yra ne tik funkcionali įranga, bet ir naudojimo komfortas. Dėl ergonomiško dizaino nenuvarginsite rankų net ilgai naudojant. Be to, ši įranga dėl 15 laipsnių pasvirimo puikiai prisitaikys prie jūsų pėdos. Nereikia jaudintis dėl nemalonaus garso, nes pjaustytuvas yra labai tylus (66 dB). Be to, jis taip pat yra labai lengvas, todėl galite pasirūpinti savo pėdomis, kad ir kur būtumėte.


Sauga

Jūs neturite jaudintis, kad galite susižeisti naudojant DOCO įrangą. Jis sukurtas tam, kad jus saugu. Aptikus pavojingą veiksmą, pvz., per stiprų paspaudimą, speciali programa užrakins įrenginį. Tokiu būdu jums nereikės jaudintis dėl odos pažeidimų.


Puikus dizainas

DOCO elektrinė kojinė freza apjungia patikimumą, funkcionalumą ir puikų dizainą. Taip pat bus lengva naudotis. Vienu mygtuku pakeičiate jo funkcijas, o paspaudę kitą mygtuką lengvai nuimsite pjovimo galvutę. Be to, taip pat rasite apsauginį, dulkių dangtelį, kuris palengvins įrangos laikymą ir transportavimą.


Įtraukta

  • Elektrinė pėdų frezavimo staklės
  • Šlifavimo galvutė x 2
  • Daugelis nuo dulkių x 1
  • Valymo šepetys x 1
  • Įkrovimo laidas x 1
  • Naudotojo vadovas
Producer DOCO
Modelis F002
Įvertinta įvestis 5 V = 1 A
Vardinė galia 5 W
Įkrovimo laikas 2 valandos
Matmenys 166 × 67,5 × 34 mm
Svoris 145 g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas