Elektrinė kirpimo mašinėlė Glaker GL-K11S (juoda)
Prekės kodas: 053340

Elektrinė kirpimo mašinėlė Glaker GL-K11S (juoda)

Prekės kodas: 053340
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3578
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Elektrinės kirpimo mašinėlės Glaker GL-K11S (juodos).

Glaker GL-K11S rinkinyje yra patikima elektrinė plaukų kirpimo mašinėlė, kuri puikiai tinka jūsų barzdai ir šukuosenai tvarkyti. Palaikomas galingos įkraunamos baterijos, jis leidžia nepertraukiamai veikti iki 5 įspūdingų valandų! Be to, itin žemas triukšmo lygis, svyruojantis apie 60 dB, garantuoja ramų naudojimą. Belaidis veikimas yra raktas į maksimalų patogumą ir tikslumą. Jei reikia, universalus USB-A laidas visada yra po ranka, paruoštas įkrauti įrenginį, kai baterija baigsis.

Glaker/GL-K11S/4

Laisvė kartu su tikslumu aukštu lygiu

Plaukų kirpimo mašinėlė GL-K11S veikia belaidžiu ryšiu, atverdama visą judesių diapazoną, kai koreguojate barzdos ar šukuosenos detales, be nereikalingų laidų, ribojančių jūsų laisvę. Itin galinga baterija leidžia naudoti įspūdingai 300 minučių, o pilnai įkrauti reikia 3 valandų. Šis prietaisas puikiai tinka kaip partneris darbui, kelionėms, atostogoms ar kasdieniniam naudojimui namuose.

Glaker/GL-K11S/3

Patvarumas unikalia forma

Skustuvas išsiskiria tvirta metalo konstrukcija, kuri garantuoja ilgalaikį įrenginio patvarumą ir palengvina jo valymą. Subtili, minimalistinė apdaila suteikia įrangai profesionalumo. Korozijai atsparaus nerūdijančio plieno peiliukai ne tik užtikrina ilgalaikį veikimą, bet ir leidžia dirbti su drėgnais plaukais.

Glaker/GL-K11S/10

Turtingas priedų rinkinys

Tai ne tik skustuvas, bet ir išsamus priedų rinkinys efektyviam ir tiksliam darbui. Rinkinį sudaro net 15 skirtingų priedų, leidžiančių pritaikyti šukuoseną pagal savo pageidavimus. Priedai siūlo įvairius pjovimo ilgius nuo 1,5 iki 5,1 mm, atverdami jums platų kūrybiškumo lauką. Pridedamas butelis aliejaus, kad viskas vyktų. Viskas supakuota į patogų nešiojimo dėklą, kuriame taip pat yra naudojimo instrukcija, plaukų šalinimo šepetėlis, USB laidas ir pelerina, kad plaukai nesiskirstytų ir pašalintų nemalonų dilgčiojimo pojūtį baigus.

Glaker/GL-K11S/4

Išmanusis LED ekranas

Skustuvas turi praktišką LED ekraną, kuriame pateikiama svarbi informacija, įskaitant esamą akumuliatoriaus būseną. Tai leidžia strategiškai įkrauti įrenginį, kad jis visada būtų paruoštas naudoti, kai tik jo prireiks. LED ekranas rodo likusios galios procentą. Kai akumuliatoriaus lygis nukrenta žemiau 5%, šalia procentinio rezultato pasirodo raudona piktograma. Be to, skustuvas praneša, kada reikia įpilti aliejaus, tokiu atveju pasirodo ir raudona piktograma, o įrenginys papildomai apie tai signalizuoja garsiniu signalu.

Glaker/GL-K11S/7

Paketo turinys

  • Plaukų kirpimo mašinėlė (įkraunama baterija) x 1
  • Universalus USB laidas (adapteris neįtrauktas) x 1
  • Dangteliai x 15 (dešinė, kairė, 1,5 mm, 3 mm, 4,5 mm, 6 mm, 10 mm, 13 mm, 16 mm, 19 mm, 22 mm, 25 mm, 38 mm, 51 mm)
  • Valymo šepetys x 1
  • Didelis valymo šepetys x 1
  • šukos x 1
  • Naudojimo instrukcija x 1
  • Apsiaustas x 1
Prekės ženklas Glaker
Modelis GL-K11S
Medžiaga Metalas
Akumuliatoriaus talpa 2500 mAh
Skustuvo darbo laikas 300min
Skustuvo įkrovimo laikas 3h
Garsumas veikimo metu <60dB
LED ekranas Taip
Įtampos diapazonas 110-240V
Variklio lygis 5500 aps./min.
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas