Dviračio žibintuvėlis Superfire GT-R3, 600lm, USB
Prekės kodas: 026530319993

Dviračio žibintuvėlis Superfire GT-R3, 600lm, USB

Prekės kodas: 026530319993
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1619
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Superfire GT-R3 dviračio žibintas

Ar kada nors važinėjote dviračiu be tinkamo apšvietimo? Važiuoti tamsoje, kai nesimato kelyje esančių objektų ar besiartinančių žmonių, yra ne tik sunku ir erzina, bet ir pavojinga. Superfire dviračio žibintas GT-R3 padės išspręsti panašias problemas! Jis suteikia ryškią šviesą, kurią galite pritaikyti pagal savo poreikius, pasirinkdami iš 6 galimų režimų. Įrenginį lengva montuoti ir jis puikiai atrodo, jis taip pat turi IPX5 reitingą. Ilgai veikianti baterija užtikrina ilgą veikimo laiką. GT-R3 taip pat gali būti naudojamas kaip žibintuvėlis.

1.jpg

6 šviesos režimai – pasirinkite sau tinkamą

Šviestuvas siūlo net 6 šviesos režimus, todėl galėsite lengvai pritaikyti jį prie kelio sąlygų, taip pat prie savo reikalavimų ir įpročių. Galite pasirinkti 100 % arba 50 % prožektorių, 100 % prožektorių ir 100 % prožektorių ir prožektorių. Taip pat galite pasirinkti blykste arba kvėpuojančią raudoną lemputę įrenginio šone. GT-R3 patenkins net išrankiausių dviratininkų poreikius!

2.jpg

Ilgas veikimo laikas

Nereikia jaudintis, kad žibintuvėlis atsisakys veikti, kai to mažiausiai tikitės. GT-R3 turi 2400mAh talpos bateriją, kuri pasižymi dideliu patvarumu. Priklausomai nuo pasirinkto režimo, įrenginys vienu įkrovimu gali dirbti iki 2-7 valandų. Norėdami įkrauti šviestuvą, tiesiog prijunkite jį prie maitinimo šaltinio naudodami integruotą mikro USB prievadą. Įrenginio viršuje esantys indikatoriai suteiks informacijos apie akumuliatoriaus būseną.

3.jpg

Patikimas visomis sąlygomis

Ar nebijote net pačių įvairiausių sąlygų kelyje? Įsigykite žibintuvėlį, kuris gali susitvarkyti! GT-R3 turi IPX5 reitingą, o tai reiškia, kad galite jį naudoti saulėje ar lyjant be rūpesčių. Vandens srovės jai nekelia didelės grėsmės. Naudodami Superfire galite saugiai pabėgti nuo liūties ir grįžti namo, kad išdžiūtų ir išliktumėte šilti.

4.jpg

Sukurta jūsų patogumui

Dėl patvaraus aliuminio lydinio žibintuvėlis ne tik atsparus pažeidimams, bet ir šiuolaikiškas, stilingas. Korpuso viršuje yra jautrus mygtukas, kuriuo galėsite patogiai valdyti įrenginį. Žibintuvėlio montavimas yra vaikų žaidimas – tiesiog naudokite praktišką apyrankę, kuri leidžia greitai ir stabiliai pritvirtinti prie dviračio vairo.

5.jpg

Naudinga įvairiose situacijose

Šviestuvas suteikia ryškią šviesą, kuri kartu su reguliuojamumu leidžia ją naudoti įvairiais būdais. GT-R3 pravers naktinės kelionės dviračiu metu, taip pat situacijoje, kai planuotas grįžimas namo vėluoja, o važiuoti reikia jau sutemus. Nori daugiau? Niekas netrukdo jums naudoti šio praktiško prietaiso kaip žibintuvėlio!

6.jpg

Dėžutėje

  • Dviračio žibintuvėlis (su įmontuota įkraunama baterija)
  • USB laidas
Prekės ženklas Superfire
Modelis GT-R3
Šviesos šaltinis JINGRUI XK x2
Ryškumas 600lm
Maitinimas 7W x2
Maitinimo šaltinis Įmontuota 18650 baterija
Akumuliatoriaus talpa 2400 mAh
Veikimo laikas 2-7h
Įkrovimo laikas Apie 3 val.
diapazonas Iki 130 m
Medžiaga Aliuminis
Matmenys 107x48x32mm
Svoris 209g
Įkrovimo prievadas micro USB
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas