Dviračio užraktas Rockbros RKS626-BK
Prekės kodas: 9-039304

Dviračio užraktas Rockbros RKS626-BK

Prekės kodas: 9-039304
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2381
28,69 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Rockbros dviračio užraktas RKS626-BK

Norite apsaugoti savo dviratį nuo vagystės? Rockbros RKS626-BK užsegimas padės jums tai padaryti! Jis pagamintas naudojant aukščiausios kokybės grūdintą plieną, kuris suteikia neįtikėtiną atsparumą pažeidimams – nesijaudinkite, kad kas nors jį nupjaus ar sulaužys. Priedas taip pat turi tvirtą dvigubą užraktą, kuris buvo sukurtas iš aukštos kokybės cinko lydinio. Be to, užsegimas yra atsparus vandeniui, lengvas ir patogus – jis gali jus lydėti beveik visur.

7.jpg

Patikima apsauga

Pasitikėkite, kad jūsų dviratis yra tinkamai apsaugotas nuo vagystės. Užsegimas pagamintas iš grūdinto plieno ir cinko lydinio, todėl yra atsparus pjovimui, smūgiams ir net gręžimui. Jūs neturite jaudintis, kad potencialus vagis jį sugadins! Priedas išsiskiria ir pastorintu dizainu – jo strypų skersmuo yra apie 22,5 mm, o tai reiškia dar aukštesnį saugumo lygį. Užsegimas taip pat turi specialią silikoninę dangą, kuri apsaugo dviratį nuo įbrėžimų.

4.jpg

Dvigubas užraktas

Priedas turi dvigubą užraktą – norint jį atidaryti, reikia atrakinti abu galus. Tai suteikia jūsų dviračiui papildomos apsaugos! Taip pat verta atkreipti dėmesį į kruopščiai apgalvotą užsegimo dizainą, kuris leido sumažinti riziką jį atidaryti kirtikliu ar kitu aštriu daiktu. Be to, specialiai sukurtus raktus labai sunku padirbti.

1.jpg

Gerai veikia bet kokioje situacijoje

Užsegimas itin patogus, paprastas naudoti ir lengvai transportuojamas. Pridedama rankena leidžia pritvirtinti prie dviračio arba pakabinti ant vairo arba susidėti kuprinėje. Priedas taip pat yra atsparus vandeniui – dėl silikoninės dangos jums nereikės jaudintis dėl plieno rūdijimo. Be to, specialus dangtelis apsaugo rakto skylutę nuo vandens, dulkių ir purvo.

8.jpg

Dėžutėje

  • Dviračio užraktas
  • Key x2
  • Turėtojas
Prekės ženklas Rockbros
Modelis RKS626-BK
Spalva Juoda
Medžiaga Aliuminio lydinys + cinko lydinys + silikonas
Matmenys Maždaug 21x10cm
Svoris 805g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas