Dviračio telefono laikiklis Joyroom JR-ZS360 (juodas)
Prekės kodas: 9-053671
Dviračio telefono laikiklis Joyroom JR-ZS360 (juodas)

Dviračio telefono laikiklis Joyroom JR-ZS360 (juodas)

Prekės kodas: 9-053671
Dviračio telefono laikiklis Joyroom JR-ZS360 (juodas)
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1539
18,54 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Joyroom JR-ZS360 dviračio laikiklis telefonams (juodas).

JR-ZS360 yra tvirtos konstrukcijos dviračio laikiklis, užtikrinantis stabilų ir saugų jūsų įrenginio sukibimą. galite mėgautis savo važiavimu be jokių rūpesčių. Ištraukiamas laikiklis tinka įrenginiams nuo 4,7 iki 6,8 colio, o tai atitinka daugumos šiandien gaminamų telefonų dydžio standartus. Laikiklis turi reguliuojamo dydžio spaustuką, taip pat tvirtą rutulinę jungtį, leidžiančią pastatyti telefoną patogiu kampu. Be to, laikiklis turi matomą saugos užraktą, todėl bet kuriuo metu galite įsitikinti, kad jūsų įrenginys yra saugiai užfiksuotas laikiklyje – sustoti nereikia.

/Joyroom/JR-ZS360/6

Universalumas

Viena iš pagrindinių šio laikiklio savybių yra jo universalumas. Išplečiamas mechanizmas leidžia jį pritaikyti telefonams, kurių ekrano dydis yra nuo 4,7 iki 6,8 colio. Dėl to galite būti ramūs, kad dauguma šiuolaikinių išmaniųjų telefonų lengvai tilps į laikiklį. Nesvarbu, ar turite kompaktišką modelį, ar didesnį pavyzdinį telefoną, JR-ZS360 užtikrins saugų ir stabilų palaikymą. Laikiklis turi reguliuojamo dydžio spaustuką, leidžiantį tiksliai pritaikyti laikiklį pagal jūsų įrenginio matmenis. Tai ypač svarbu, nes užtikrina ne tik saugesnį sukibimą, bet ir sumažina vibraciją bei drebėjimą, kurie gali turėti įtakos telefono patogumui vairuojant.

/Joyroom/JR-ZS360/4

Tvirta konstrukcija

Dviračių tako slydimas per nelygumus ar duobes gali iššūkį laikiklio stabilumui. Čia ir atsiranda tvirtas rutulinis jungtis, leidžiantis reguliuoti telefono kampą. Tai leidžia reguliuoti ekraną pagal savo pageidavimus, kad būtų užtikrintas optimalus matomumas net ir sudėtingomis sąlygomis.

/Joyroom/JR-ZS360/3

Saugos užraktas

Važiuojant dviračiu saugumas yra prioritetas , todėl JR-ZS360 įrengtas matomas saugos užraktas. Tai paprastas, bet efektyvus mechanizmas, leidžiantis bet kada patikrinti, ar įrenginys tinkamai užrakintas. Tokiu būdu jums nereikės nutraukti maršruto, kad įsitikintumėte, jog jūsų telefonas yra saugus. Tai ypač svarbu važiuojant intensyviais ar daug pastangų reikalaujančiais maršrutais.

/Joyroom/JR-ZS360/1

Rinkinio turinys

  • Dviračio laikiklis
Prekės ženklas Joyroom
Modelis JR-ZS360
Medžiaga PC ABS
Svoris 230 g Tinka įrenginio dydžiai
4,7–6,8 colio
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas