Dviračio kompiuteris Coospo BC26
Prekės kodas: 9-065032
Dviračio kompiuteris Coospo BC26

Dviračio kompiuteris Coospo BC26

Prekės kodas: 9-065032
Dviračio kompiuteris Coospo BC26
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3492
45,35 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Coospo BC26 dviračių kompiuteris

Susipažinkite su Coospo BC26 – mažiausiu ir paprasčiausiu GPS dviračio kompiuteriu, sukurtu specialiai pradedantiesiems dviratininkams. Dėl integruoto aerodinaminio dizaino, intuityvių mygtukų ir tikslaus GPS+BEIDOU padėties nustatymo BC26 suteikia viską, ko reikia norint pradėti važinėti dviračiu. Kompaktiškas ir lengvas, turintis ilgą baterijos veikimo laiką, BC26 yra puikus pasirinkimas visiems, kurie nori stebėti savo pasiekimus važiuojant dviračiu.

Elegantiškas dizainas ir intuityvus valdymas

BC26 pasižymi vienodu, supaprastintu dizainu, įkvėptu minimalizmo estetikos ir dviračių aerodinamikos. Trys intuityvūs mygtukai, esantys korpuso krašte, leidžia visiškai valdyti įrenginį, todėl lengva naudotis ir patogu važiuojant. Lengvas ir kompaktiškas, sveriantis vos 54 gramus, jį lengva montuoti ir netrukdo važiuoti.

Lengva montuoti. skaitymo ekranas su automatiniu foniniu apšvietimu

BC26 turi 2,3 colio ekraną su automatiniu foniniu apšvietimu, kuris puikiai skaito tiek ryškioje saulės šviesoje, tiek prasto apšvietimo sąlygomis. Tai leidžia lengvai stebėti savo duomenis bet kokio važiavimo metu, nepaisant apšvietimo sąlygų.

Dvigubas GPS ir BEIDOU padėties nustatymas

BC26 naudoja dvigubą GPS ir BEIDOU padėties nustatymą, kad pateiktų tikslius vietos ir registracijos duomenis. Įjungtas įrenginys automatiškai ieško GPS ir Beidou signalų bei kalibruoja laiką, užtikrindamas patikimumą ir tikslumą. Pastaba: nepamirškite įkrauti įrenginio prieš naudodami jį pirmą kartą ir ieškokite GPS signalo atviroje vietoje.

Sinchronizavimas su Strava

Su CoospoRide programėle galite lengvai sinchronizuoti savo veiklos duomenis (.fit failus) su Strava programėle. CoospoRide taip pat leidžia lengvai konfigūruoti BC26, analizuoti važiavimo duomenis ir atnaujinti įrenginio programinę įrangą. Tai puikus įrankis visiems, kurie nori stebėti savo pažangą ir analizuoti savo našumą.

Įspėjimas apie greitį ir ilgas veikimo laikas

BC26 leidžia nustatyti maksimalų greitį, kurį viršijus įrenginys skambės įspėjamuoju tonu. Tai puikiai tinka tiems, kurie nori kontroliuoti savo greitį ir važiuoti saugiau. BC26 įkraunama baterija užtikrina 20 valandų nepertraukiamo GPS veikimo, o to pakanka ilgoms kelionėms dviračiu. Įkrovimo laikas yra tik 2 valandos, todėl galite greitai paruošti įrenginį kitai kelionei.

IPX7 atsparumas vandeniui

BC26 turi IPX7 atsparumo vandeniui sertifikatą, o tai reiškia, kad jis yra atsparus purslams. Tai reiškia, kad galite važiuoti nesijaudindami dėl lietaus. Pastaba: Nenardinkite įrenginio į vandenį arba nepalikite jo labai atšiaurioms oro sąlygoms.

Įtraukta

Pagrindinis BC26 įrenginio blokas

USB laidas

Dviračio laikiklis

Naudojimo instrukcija

Ekrano apsauga

Silikoninis trintukas

Guminis kilimėlis

Mažasis šešiakampis veržliaraktis

GamintojasCoospo
ModelisBC26
Matmenys72,26 x 50 x 21,55 mm
Ekrano dydis2,3 colio FSTN
Svoris54g
Automatinis foninis apšvietimasTaip
Baterijos veikimo laikas20 valandų su GPS
Įkrovimo laikas2 valandos
Padėties nustatymo sistemaGPS IR BDS
Maršruto parinkimas ir navigacijaNe
Atmintis8M (80 valandų istorijos)
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas