Dviračio kompiuteris Coospo BC107
Prekės kodas: 9-065031
Dviračio kompiuteris Coospo BC107

Dviračio kompiuteris Coospo BC107

Prekės kodas: 9-065031
Dviračio kompiuteris Coospo BC107
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3855
45,35 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Coospo BC107 dviračių kompiuteris

Susipažinkite su Coospo BC107 – kompaktišku ir lengvu dviračio kompiuteriu, sukurtu specialiai pradedantiesiems dviratininkams. Jame yra visos pagrindinės funkcijos, kurių tikitės iš GPS kompiuterio, kai pradedate važiuoti dviračiu. Su dviguba GPS ir BEIDOU padėties nustatymo sistemomis, suderinamumu su ANT+ jutikliu ir ilgu baterijos veikimo laiku, BC107 yra puikus pasirinkimas pradedantiesiems važinėti dviračiu.

Kompaktiškas ir lengvas dizainas

Nors BC107 yra pradedančiųjų dviračių kompiuteris, jo dizaineriai tobulindami dizainą skyrė 1000 valandų. Dėl supaprastinto dizaino BC107 yra ne tik funkcionalus, bet ir estetiškas – sveria vos 64 gramus. Dėl mažo dydžio (805420,64 mm) jį lengva montuoti ir jis netrukdo važiuojant.

Pažangus padėties nustatymas

BC107 naudoja dvigubas GPS ir BEIDOU padėties nustatymo sistemas, kad pateiktų tikslius GPS duomenis, kad ir kur būtumėte. Kai įjungta, ji automatiškai ieško GPS ir Beidou signalų ir kalibruoja laiką, kad būtų užtikrintas patikimumas ir tikslumas. Pastaba: atkreipkite dėmesį, kad pirmą kartą paleidžiant reikia įkrauti ir ieškoti GPS signalų atviroje vietoje.

Suderinamumas su ANT+ jutikliais

BC107 maksimaliai padidina suderinamumą dirbdamas su ANT+ jutikliais, tokiais kaip širdies ritmo monitorius, greičio ir ritmo jutiklis bei galios matuoklis. Jis idealiai tinka tiems, kurie ieško ekonomiškai efektyvaus ir patogaus įrenginio, leidžiančio stebėti savo veiklą važiuojant. Pastaba: BC107 palaiko tik ANT+ ryšius ir nepalaiko Bluetooth jungčių.

Sinchronizavimas su Strava

Su CoospoRide programėle galite lengvai sinchronizuoti veiklos duomenis (.fit failus) su Strava. CoospoRide taip pat leidžia lengvai konfigūruoti BC107, analizuoti važiavimo duomenis ir atnaujinti įrenginio programinę įrangą.

Atsparumas vandeniui ir ilgas veikimo laikas

BC107 turi IP67 atsparumo vandeniui sertifikatą, o tai reiškia, kad kasdien važiuojant nereikia jaudintis dėl lietaus. Jo įkraunama baterija užtikrina 28 valandas nepertraukiamo GPS veikimo, o to pakanka ilgoms kelionėms dviračiu. Įkrovimo laikas yra tik 2 valandos, o įrenginio atmintis leidžia išsaugoti iki 80 valandų važiavimo istorijos.

Komplekte

Pagrindinis BC107 įrenginio blokas

USB laidas

Pagrindinis laikiklis

Silikono trintukas x 4

Guminis tvirtinimas pad

Naudojimo instrukcija

GamintojasCoospo
ModelisBC107
Matmenys80 x 54 x 20,64 mm
Ekrano dydis2,3 colio FSTN
Svoris64g
Automatinis apšvietimasTaip
Baterijos veikimo laikas28 valandos su GPS
Įkrovimo laikas2 valandos
Padėties nustatymo sistemaGPS ir BDS
Maršrutas ir navigacijaNe
Atmintis8M (80 valandų istorijos)
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas