Dviejų galvučių korpuso žoliapjovė ANLAN 05-ATMQ31-02A
Prekės kodas: 058613

Dviejų galvučių korpuso žoliapjovė ANLAN 05-ATMQ31-02A

Prekės kodas: 058613
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2501
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Dvigubos galvos plaukų kirpimo mašinėlė

Atraskite ANLAN plaukų kirpimo mašinėlės, modelio 05-ATMQ31-02A, universalumą ir eleganciją. Ši dvigalvė žoliapjovė sujungia nesenstantį dizainą, įkvėptą senovinių kolonų su šiuolaikinėmis technologijomis, todėl užtikrina neprilygstamą tikslumą ir patogumą naudotojui. Idealiai tinka viso kūno plaukams prižiūrėti, turi besisukančią galvutę itin trumpiems plaukams ir specialią žoliapjovę vidutinio ilgio plaukams. Baltos spalvos žoliapjovė yra ne tik praktiškas įrankis, bet ir elegantiškas vonios kambario papildymas.

Minimalistinis dizainas

ANLAN žoliapjovė išsiskiria elegantišku, minimalistiniu dizainu, pagerbiančiu klasikinę senovinių kolonų estetiką. Jo balta spalva ir rafinuotos linijos ne tik dera prie bet kokio interjero, bet ir užtikrina saugų prietaiso sukibimą.

Dvigubos galvos universalumas

Unikali šios žoliapjovės savybė yra dvi jo galvutės, leidžiančios tiksliai kirpti plaukus visame kūne. Ši žoliapjovė yra neįtikėtinai universali, puikiai tinkanti tiek barzdai, tiek galvos ar kūno plaukams tvarkyti. Dviejų galvučių konstrukcija ne tik suteikia patogumo, bet ir taupo laiką bei erdvę, todėl nereikia kelių įrenginių.

Sukamoji galvutė trumpiems plaukams

ANLAN žoliapjovėje yra naujoviška besisukanti galvutė, kuri puikiai tinka plaukams, kurių ilgis mažesnis nei 0,3 mm. Ši funkcija užtikrina neįtikėtinai tikslų kirpimą, leidžiančią pasiekti idealiai lygią odą be dirginimo. Tai puikus sprendimas tiems, kurie vertina tikslumą ir sklandų skutimąsi.

Specialus kirptuvas vidutinio ilgio plaukams

Antra žoliapjovės galvutė yra specialiai sukurta plaukams nuo 0,3 iki 0,6 mm. Tai idealus sprendimas tiems, kurie nori šiek tiek ilgesnės, bet vienodai estetiškos ir išpuoselėtos išvaizdos. Ši žoliapjovė leidžia tiksliai formuoti ir formuoti, išlaikant maksimalią odos apsaugą.

 

Prekės ženklas ANLAN
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas