Dušo garsiakalbis Tribit AquaEase BTS11 (mėlynas)
Prekės kodas: 054031

Dušo garsiakalbis Tribit AquaEase BTS11 (mėlynas)

Prekės kodas: 054031
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3832
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Tribit Bluetooth dušo garsiakalbis AquaEase BTS11 (mėlynas)

Ar mėgstate klausytis muzikos maudantis vonioje? Tačiau ar nerimaujate dėl garsiakalbio aptaškymo? Naudodami AquaEase BTS11 jums nereikia dėl nieko jaudintis! Jis pasižymi IPX7 atsparumu vandeniui, todėl galite lengvai jį naudoti patogiai savo vonios kambaryje. Be to, jame naudojama Bluetooth 5.3 technologija, todėl galite mėgautis stabiliu ir greitu ryšiu. Mėgaukitės nesugadintu garsu, įdėtu į delno dydžio įrenginį!

Tribit/AquaEase-BTS11-blue/1

Puiki garso kokybė

AquaEase BTS11 garsiakalbis turi 48 milimetrų tvarkyklę, kuri garantuoja didesnę galią ir geresnę garso kokybę. Nuo šiandien jūsų mėgstamos dainos skambės dar geriau, nes Tribit galima apibūdinti trimis žodžiais: aiškiai, garsiai ir subalansuotai. Ši nedidelė įranga pavers kiekvieną jūsų vonią nepamirštamomis atsipalaidavimo akimirkomis kartu su geriausia muzika.

Tribit/AquaEase-BTS11-blue/9

Belaidis malonumas

The Tribit naudoja Bluetooth 5.3 technologiją, dėl kurios ryšys yra stabilus, greitas ir patikimas. Nebereikia kovoti su susivėlusiais laidais! Be to, šioje garsiakalbyje yra mikrofonas, todėl galite laisvai skambinti net ir maudantis vonioje. Taip pat turite galimybę prijungti 2 garsiakalbius, kad gautumėte dar geresnių garso efektų!

Tribit/AquaEase-BTS11-blue/4

Ilgas atkūrimo laikas

Tribit garsiakalbį išskiria ilgas atkūrimo laikas. Jame yra 2200 mAh talpos baterija, kuri užtikrina iki 18 valandų atkūrimo laiką! Nereikia jaudintis dėl staigaus prietaiso išsikrovimo. Be to, specialus šviesos indikatorius informuos apie įrenginio veikimo būseną.

Tribit/AquaEase-BTS11-blue/5

Dar daugiau galimybių

Su Tribit jūs gaunate dar daugiau galimybių! Jis pasižymi IPX7 atsparumu vandeniui, todėl gali be rūpesčių palydėti jus į bet kurią vonią! Taip pat galite neštis į upę ar baseiną nesijaudindami, kad jį sugadinsite. Stilingą išvaizdą jai suteikia RGB šviestuvai, kuriuos galite įjungti ir išjungti savo nuožiūra. Be to, garsiakalbyje yra laikrodis, todėl visada viską valdysite!

Tribit/AquaEase-BTS11-blue/6

Naudojimo patogumas

AquaEase BTS11 buvo sukurtas galvojant apie patogumą. Jo matmenys yra tik 109,6 × 109,6 × 48,2 mm, todėl jis yra puikus kompanionas bet kuriai kelionei! Be to, visi reikalingi valdymo mygtukai yra gaminio viršuje, todėl jį labai lengva pasiekti. Be to, galite naudotis specialia „Tribit“ programėle, kuri leidžia dar lengviau valdyti įrenginį.

Tribit/AquaEase-BTS11-blue/7

Rinkinyje

  • garsiakalbis
  • USB-C įkrovimo laidas
  • naudotojo vadovas
Gamintojas Tribit
Modelis E11-1368N-01
Bluetooth versija 5.3
Bluetooth profilis A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Dažnio atsakas 100-16KHz
Keliautojo dydis 48 mm, 1 x pasyvus radiatorius
Įkraunama baterija 3,7 V, 2200 mAh, 8,14 Wh
Atsparus vandeniui IPX7
Muzikos atkūrimo laikas Iki 18 valandų
Matmenys 109,6 × 109,6 × 48,2 mm
Spalva Mėlyna
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas