Duracell USB laidas, skirtas Micro-USB 1m (juodas)
Prekės kodas: 040816

Duracell USB laidas, skirtas Micro-USB 1m (juodas)

Prekės kodas: 040816
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
822
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Duracell USB į Micro USB laidas 1 m (juodas)

Duracell USB į mikro USB laidas leis patogiai įkrauti pasirinktus įrenginius ir perkelti failus iki 480Mbps greičiu. Jo ilgis yra 1m, todėl lengvai galėsite naudotis prie jo prijungta įranga. Gaminys taip pat išsiskiria išskirtiniu patvarumu ir atsparumu nusidėvėjimui.

Perkelkite failus akimirksniu

Ar dažnai perkeliate nuotraukas iš vieno įrenginio į kitą? O gal nukopijuoji įvairius dokumentus? Duracell kabelis jums tai padės! Produktas leidžia perkelti failus iki 480Mbps greičiu. Dėl šios priežasties jums nereikės ilgai laukti, kol visos jums reikalingos nuotraukos ar vaizdo įrašai bus paskirties vietoje!

Įspūdingas įkrovimo našumas

Nelaukite, kol jūsų įrenginiai vėl bus paruošti naudoti. Duracell laidas juos įkraus iki 2,4A / 5V amperais ir įtampa! Tai reiškia, kad jo pagalba jūs akimirksniu atnaujinsite savo išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio energiją. Mėgaukitės greitesniu įkrovimu ir sutaupykite laiko!

Apgalvotas dizainas

Šis praktiškas kabelis jums tarnaus ilgai. Dviguba nailono pynė ir Dupont Kevlar pluoštas apsaugo jį nuo pažeidimų ir padidina patvarumą, o patvarios jungtys yra itin atsparios nusidėvėjimui. Taip pat vertas dėmesio varinis kabelis, kuris garantuoja patikimą gaminio veikimą.

Platus suderinamumas

Su „Duracell“ laidu lengvai įkrausite daugumą įrenginių su mikro USB prievadu. Pavyzdžiui, gaminys puikiai tinka įkrauti išmaniuosius telefonus, planšetinius kompiuterius, belaidžius garsiakalbius, stalo ventiliatorius, ausines ir kt. Su Duracell galite atsisveikinti su apribojimais!

Specifikacija:

Prekės ženklas Duracell
Modelis USB7013A
Spalva Juoda
Tipas USB į mikro USB
Išėjimo srovė 2.4A / 5V
Perdavimo greitis Iki 480Mbps
Ilgis 1m
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas