Duracell sieninis įkroviklis USB-C 20W (juodas)
Prekės kodas: 040817

Duracell sieninis įkroviklis USB-C 20W (juodas)

Prekės kodas: 040817
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1791
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Duracell USB-C tinklo įkroviklis, 20W (juodas)

Sutaupykite laiko naudodami Duracell maitinimo įkroviklį. Produktas leidžia greitai įkrauti ir turi USB-C prievadą, todėl juo galite atnaujinti populiariausių įrenginių galią. Plonas ir ergonomiškas dizainas puikiai priglunda prie sienos, o minkšta medžiaga užtikrina tvirtą sukibimą atjungiant ir prijungiant įkroviklį.

Greitas įkrovimas

Mėgaukitės dar greitesniu įkrovimu su Duracell įkrovikliu! Gaminys įkraus jūsų išmanųjį telefoną, planšetinį kompiuterį ar maitinimo bloką iki 4 kartų greičiau nei standartinis įkroviklis! Jis taip pat palaiko 20 W Power Delivery greitojo įkrovimo protokolą. Dabar jums tereikia kelių akimirkų, kad atkurtumėte savo įrangos energiją!

Tinka įvairiems prietaisams

Jūs neturite jaudintis dėl suderinamumo problemų! Įkroviklis puikiai veikia su populiariausiais rinkoje esančiais įrenginiais. Su juo galite be problemų įkrauti įvairių gamintojų išmaniuosius telefonus ir planšetinius kompiuterius. Ją taip pat panaudosite energijai atnaujinti belaidėse ausinėse arba maitinimo bloke.

Kompaktiškas dizainas

Kompaktiškas Duracell įkroviklio dydis padidina naudojimo patogumą. Gaminys buvo pagamintas iš švelnių ir ergonomiškų medžiagų ir pasižymi aukštu patvarumo lygiu. Tai tikrai jums tarnaus ilgai!

Saugus naudojimas

Duracell tinklo įkroviklis leidžia ne tik greitai, bet ir saugiai įkrauti. Prietaisas užtikrina kelių lygių apsaugą, įskaitant apsaugą nuo perkaitimo, perkrovimo ir viršįtampio. Taigi galite būti tikri, kad jūsų įrenginiai nebus sugadinti.

Specifikacija:

Gamintojas Duracell
Modelis DRACUSB18-EU
Spalva Juoda
Svoris 73 g
Matmenys 60 x 60 x 63 mm
Didžiausia galia 20 W
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas