Dulkių siurblys Deerma DX700 PRO
Prekės kodas: 9-065468
Dulkių siurblys Deerma DX700 PRO

Dulkių siurblys Deerma DX700 PRO

Prekės kodas: 9-065468
Dulkių siurblys Deerma DX700 PRO
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4963
58,39 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Vertikalus dulkių siurblys Deerma DX700 PRO.

Tvarkykite kiekvieną kampelį ir plyšį. Vertikalus dulkių siurblys Deerma DX700 PRO išsiskiria įspūdinga 16 kPa siurbimo galia, leidžiančia greitai ir efektyviai pašalinti nešvarumus. Patobulinto dizaino šepetys lengvai susitvarko su sunkiai pasiekiamais nešvarumais, o komplekte esantys keičiami antgaliai leidžia lengvai išvalyti sunkiai pasiekiamas vietas. Prietaisas taip pat aprūpintas triguba filtravimo sistema. Tačiau galimybės tuo nesibaigia – DX700 PRO modelis pasitarnaus ir kaip stačias, ir kaip rankinis dulkių siurblys.

Akcijos su purvu akies mirksniu

Už efektyvų dulkių siurblio veikimą atsakingas didelio našumo variklis, veikiantis 650 vatų galia. Jo dėka įrenginys gali užtikrinti iki 16 kPa siurbimo jėgą – jis akimirksniu pašalins dulkes, trupinius ir net plaukus. Taigi tai bus idealus pasirinkimas naminių gyvūnėlių savininkams ir ne tik!

Specialaus dizaino šepetys

dulkių siurblys aprūpintas patobulintu šepečiu, kuris puikiai tinka tiek kietoms grindims, tiek kilimams. 7500 aps./min. greitis ir kruopščiai apgalvota konstrukcija greitai ir kruopščiai pašalina nešvarumus nuo beveik bet kokio paviršiaus. Dabar lengva išlaikyti nepriekaištingą savo namų švarą!

Pridedami papildomi šepečiai

Be standartinis grindų šepetys, rinkinyje rasite du papildomus antgalius, kurie padės išvalyti sunkiai pasiekiamus kampus. Plyšio antgalis pravers siurbiant siauras vietas. Su jo pagalba nesunkiai išvalysite, pavyzdžiui, sofų ar fotelių įdubas! Kita vertus, trikampis šepetys leidžia greitai pašalinti nešvarumus nuo įvairių paviršių – jis leis kruopščiai išsiurbti baldus be pavojaus sugadinti.

Jis pasitvirtins daugelyje programų

DX700 PRO gali veikti kaip vertikaliai nešiojamas dulkių siurblys, todėl galėsite jį sėkmingai naudoti grindims, baldams, užuolaidoms ir kt. . Pamatysite, kad norint kruopščiai išvalyti visus namus, jums reikia tik vieno įrenginio! Be to, gaminys sveria tik apie 2,45 kg – jį pakėlus ar nešant nekils problemų.

Triguba filtravimo sistema

Siurbdami pamirškite antrinį užterštumą ir nemalonų kvapą. DX700 PRO siūlo trigubą filtravimo sistemą, kuri efektyviai sulaiko dulkes ir kitas smulkias daleles. Taip užtikrinama, kad į lauką pučiamas oras būtų švarus ir saugus sveikatai.

Patobulinta kiekviena detalė

Dulkių siurblys buvo sukurtas iš patvaraus ABS plastiko, todėl yra labai patvarus ir lengvai valomas. Lengvai išlaikysite puikios būklės! Patogų jo valdymą užtikrina lengvai pasiekiamoje vietoje esantis mygtukas. Be to, grindų šepetys aprūpintas kokybiškais ratukais, kurie leidžia sklandžiai manevruoti įrenginiu, nebraižant grindų. Dulkių siurblio laikymas taip pat nesukels problemų – tiesiog naudokite sieninį laikiklį.

Įtraukta

  • Dulkių siurblys
  • Prijungimo modulis
  • Grindų šepetys
  • Trikampis šepetys
  • Plyšelių šepetys
  • Siena laikiklis
  • Kabelio apvyniojimo laikiklis
  • Garantijos talonas
  • Naudojimo instrukcija

GamintojasDeerma
ModelisDX700 PRO
siurbimo galiaiki 16 kPa
galiaaukštyn 650 W 85 dB(A)
Dulkių bako talpa0,8 l
SvorisApytiksliai 2,45 kg
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas