Dulkių siurblys Deerma DEM-T30W
Prekės kodas: 055041

Dulkių siurblys Deerma DEM-T30W

Prekės kodas: 055041
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
16700
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Deerma DEM-T30W Vertikalus dulkių siurblys

Deerma DEM-T30W yra vertikalus belaidis dulkių siurblys su optine dulkių aptikimo lempa, leidžiančia pastebėti net smulkiausias dulkes. Įrenginio siurbimo galia siekia 23kPa, efektyviai pašalindama visas daleles, todėl galėsite džiaugtis nepriekaištingai švariomis grindimis. Devynių pakopų filtro konstrukcija akimirksniu atskiria dulkes nuo oro. Komplekte yra siurbimo antgalis su šepetėliu, kuriuo galima valyti automobilius ar išsiurbti užuolaidas. Išvalę tiesiog paspauskite vieną mygtuką, kad ištuštintumėte dulkių talpyklą.

Daugiafunkciškumas

Dulkių siurblys tiekiamas su ilgu vamzdžiu ir elektriniu grindų antgaliu, kuris sušluoja nešvarumus į vidų, kuris puikiai tinka siurbti didelius plotus. Kai reikia tikslumo, galima nuimti ir vamzdelį, ir elektrinį antgalį, taip pat pritvirtinti plyšinį antgalį su šepečiu, kad dulkių siurblys tiksliau manevruotų ir patektų į plyšius, pvz., automobilyje.

Optinė lempa

Dulkių dalelės dažnai nematomos silpnai apšviestose patalpose, todėl dulkių siurblio elektrinis šepetys turi žalią optinę lemputę, kuri apšviečia dulkių daleles, todėl jos meta šešėlį ir yra pastebimos. Apsaugokite nuo alergijos dulkėms ir erkėms su Deerma DEM-T30W dulkių siurbliu!

Didelė siurbimo galia

Įrenginys pasižymi 240 W efektyvumu, 8000 apsisukimų per minutę ir 23 kPa siurbimo galia, kuri efektyviai įsiurbia nešvarumus, sutaupant laiko poilsiui ar asmeniniam tobulėjimui. Į dulkių siurblį įmontuotas naujas šepetys primena dažų volelį, naudojant minkštus ir kietus pluoštus plyšiams valyti, nebraižant grindų.

Pamirškite apie kabelius

Dreema DEM-T30W dulkių siurblys suteikia laisvę valyti, nesijaudinant, ar laidas pakankamai ilgas, kad pasiektų kiekvieną buto kampą, ar judant po butą ir perjungiant kabelį į kitą lizdą. Su šiuo belaidžiu dulkių siurbliu galėsite judėti be jokių apribojimų! 2500 mAh baterija leidžia valyti 45 minutes. Reikia 5,5 val. įkrovimo.

Dulkių konteineris

Dulkių konteinerio maksimali talpa yra 0,56 litro, todėl nereikia jos dažnai valyti. Permatoma medžiaga leidžia nuolat tikrinti, ar dulkių siurblys netyčia neįsiurbė kažko svarbaus. Jei reikia, vienu mygtuku galite atlaisvinti talpyklos dangtelį, kad išmestumėte visą jo turinį ir pasirinktinai išskalbtumėte.

Paketo turinys

  • Dulkių siurblys
  • Dulkių siurblio vamzdis
  • Plyšio antgalis
  • Elektrinis grindų antgalis
  • Saugojimo laikiklis
  • Padėties nustatymo lipdukas
  • Varžtas x 2
  • Išplėtimo kištukai x 2
  • Manual
BrandDeerma
ModelisDEM-T30W
Power240W
Įkrovimo įtampa26V
Įkrovimo srovė0,5V
Darbinė įtampa21,6V
Elektrinio šepečio variklio greitis8000RPM
Veikimo laikas45min
Akumuliatoriaus talpa2500mAh
Įkrovimo laikas5.5h
Siurbimo galia23kPa
Dulkių konteinerio talpa0,35L (efektyvus), 0,56L (maksimalus)
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas