Dulkių siurblys be maišelio Midea C7 MBC1860WB
Prekės kodas: 043529

Dulkių siurblys be maišelio Midea C7 MBC1860WB

Prekės kodas: 043529
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
8000
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Midea C7 MBC1860WB dulkių siurblys be maišelio

Palengvinkite valymą. Midea C7 dulkių siurblys be maišelio yra itin lengvas ir patogus naudoti – jo pagalba nesunkiai pasirūpinsite kiekvienu kampeliu. Įrenginys išsiskiria 600W galia ir yra su HEPA filtru, todėl puikiai susidoroja su nešvarumais. Papildomas jo privalumas – didelis 3 litrų talpos dulkių konteineris, kurio ištuštinimas itin paprastas ir greitas. Taip pat rasite papildomų šepečių, kurie leis kruopščiai išvalyti kiekvieną kampą.

1.jpg

Naudojimo patogumas

Atsisveikinkite su nepraktiškais, sunkiais dulkių siurbliais. „Midea C7“ yra stebėtinai lengvas ir patogus nešiotis naudojant praktišką rankeną. Taip jį lengva neštis į pasirinktą kambarį ir sudėti, kai baigsite valyti. Taip pat yra ilgas, 5 metrų ilgio laidas, užtikrinantis jūsų judėjimo laisvę. Taip pat verta paminėti automatinę laido įtraukimo sistemą. Negana to, įrenginio dulkių bako talpa siekia net 3l, o ištuštinimas jums nesukels problemų.

5.jpg

Siūlymai su purvu

Dulkės, trupiniai, plaukai ir net plaukai, įsipainioję į kilimą – C7 dulkių siurblys lengvai susidoros su dauguma nešvarumų. Įrenginys išsiskiria net 130W siurbimo galia, o jo veikimą nesunkiai reguliuosite pagal savo poreikius ar grindų nešvarumo laipsnį. Taip pat gaminyje yra HEPA filtras. Tai efektyviai pašalina net smulkiausias dulkių daleles!

2.jpg

Įtraukti papildomi priedai

Rūpinkitės kiekvienu kampeliu. Pridedami priedai padės tai padaryti! Plyšių šepetys leis išsiurbti fotelių ar sofų įdubas, o apmušalų šepetys puikiai tiks, pavyzdžiui, sofą valyti. Pakuotėje taip pat rasite apvalų šepetėlį. Be to, specialios rankenos dėka prie dulkių siurblio galėsite patogiai pritvirtinti priedus, kad juos būtų patogu laikyti. Dabar juos visada turėsite po ranka!

4.jpg

Dar daugiau patogumų

Nepaisant savo galimybių, dulkių siurblys veikia stebėtinai tyliai. Jo garsumo lygis yra tik apie 68 dB! Nereikia jaudintis, kad erzinantis triukšmas sutrikdys jūsų artimuosius ar išgąsdins jūsų augintinį. Be to, C7 modelis aprūpintas teleskopiniu vamzdžiu. Papildomas įrenginio privalumas – 1,5 metro žarna, kurios dėka lengvai pasieksite net ir sunkiai pasiekiamas vietas.

6.jpg

Dėžutėje

  • Dulkių siurblys
  • Plyšelių šepetys
  • Apvalus šepetys
  • Apmušalų šepetys
  • Šepečių laikiklis
Prekės ženklas Midea
Modelis C7
Spalva Balta
Variklio galia 600W
Siurbimo galia 130W
Garsumo lygis Apytiksliai 68dB
Dulkių konteinerio talpa 3l
Maitinimo valdymas Mechaninė
Kabelio ilgis 5m
Brush MB16
Žarna 1,5m
Vamzdis 90cm
Filter HEPA12
Svoris 5,7kg
Matmenys 410 x 265 x 240 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas