Dive Gear kuprinė kojomis
Prekės kodas: 9-064178
Dive Gear kuprinė kojomis

Dive Gear kuprinė kojomis

Prekės kodas: 9-064178
Dive Gear kuprinė kojomis
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
12391
154,88 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Lefeet DivePack paspirtuko ir priedų kuprinė

Gaukite galimybę patogiai gabenti savo S1 Pro povandeninį paspirtuką kartu su reikalingais priedais. Praktiška Lefeet prekės ženklo kuprinė padės tai padaryti! Net 45 L talpos joje nesunkiai sutalpinsite viską, ko reikia, o vandeniui atsparios kišenės leis saugiai neštis tokius daiktus kaip telefoną, ausines ar raktus. Taip pat rinkinyje rasite du paspirtuko akumuliatoriaus krepšius. Kiekvienas iš jų yra atsparus vandeniui, juose yra vietos akumuliatoriui ir įkrovikliui.

Apgalvotas dizainas

Kuprinė pagaminta iš patvarių, dilimui atsparių medžiagų, todėl ilgai tarnaus. Jame taip pat yra dvi vandeniui atsparios kišenės – nebereikia jaudintis, kad išmanusis telefonas ar kiti smulkūs daiktai sušlaps ir bus pažeisti! Gaminys išsiskiria ir ergonomišku dizainu – minkštos pečių pagalvėlės ir klubų diržas suteiks jums neprilygstamą komfortą. Dar daugiau, jei vanduo pateks į kuprinę, jis bus surenkamas į specialų skyrių – nesijaudinkite, kad jis neišsipils. Taip pat galite bet kada lengvai nusausinti!

Didelė talpa

Kuprinės talpa net 45 litrai – nesunkiai sutalpinsite ne tik paspirtuką, bet ir BCD, rankenas bei kitus priedus. Abiejose jo pusėse taip pat yra tinklinės kišenės, skirtos pelekams transportuoti. Gaminio viduje taip pat yra keturi dirželiai su Velcro užsegimais, kurie užtikrins Jūsų įrangos stabilumą ją nešiojant. Tačiau tai dar ne viskas – kuprinė atsidaro dideliu užtrauktuku, todėl lengvai ir greitai pasieksite būtiniausius reikmenis.

Įtraukta

  • Kuprinė
  • Baterijos krepšys x2

GamintojasKojos
ModelisDivePack
Medžiaga500DPVC + tinklinis audinys
Talpa45 l
Kuprinės matmenys50 x 18 x 40 cm
Akumuliatoriaus maišelio matmenys18 x 10,5 x 9,5 cm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas