DisplayPort 1.2 Cable Vention HACBJ 5m, 4K 60Hz (juodas)
Prekės kodas: 056249

DisplayPort 1.2 Cable Vention HACBJ 5m, 4K 60Hz (juodas)

Prekės kodas: 056249
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1105
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Vention HACBJ DisplayPort kabelis (5 m, juodas)

Vention „DisplayPort“ laidas sujungia pažangią 4K HD vaizdo perdavimo technologiją ir puikų garso ir vaizdo sinchronizavimą. Palaikantis 3840 x 2160@60Hz skiriamąją gebą, suderinamumą su DP vaizdo plokštėmis, perduodančiomis 4K vaizdo įrašą, ir kelių ekranų išplėtimo parinktis, produktas idealiai tinka namų kino entuziastams, žaidėjams ir profesionalams. Aukštos kokybės apdirbimas su alavu dengtu variniu laidininku ir aliuminio folijos ekranu bei pintu metaliniu apvalkalu užtikrina vaizdo stabilumą be iškraipymų.

Vention/HACBJ/1

Stulbinanti vaizdo kokybė

Planuojate surengti kino vakarą su savo artimaisiais? Vention HACBJ laidas užtikrina išskirtinę 4K HD vaizdo kokybę, perduoda detales 3840 x 2160 raiška ir 60Hz atnaujinimo dažnį. Taigi, žiūrėdami filmus, žaisdami žaidimus ar eksperimentuodami su grafikos pertvarkymu, galėsite mėgautis aiškiais vaizdais ir tobulu garso sinchronizavimu.

Vention/HACBJ/2

Du rodymo režimai

Mėgaukitės 2 rodymo režimais. Vention kabelis siūlo COPY režimą, kuris leidžia rodyti tą patį vaizdą skirtinguose įrenginiuose, o tai idealiai tinka pristatymams ar filmų peržiūroms. EXTENSION MODE, kita vertus, leidžia rodyti skirtingus vaizdus atskiruose ekranuose, puikiai tinka daugeliui kompiuterių naudotojams.

Vention/HACBJ/5

Aukštos klasės našumas

Kabelio konstrukcija sukurta taip, kad veiktų ilgai. Alavo dengto vario laidininko naudojimas kartu su aliuminio folijos ekranu ir pintu metaliniu apvalkalu padėjo užtikrinti puikų laidumą ir apsaugoti signalą nuo trukdžių. Dėl to vaizdas visada yra stabilus ir be iškraipymų.

Vention/HACBJ/4
Gamintojas Vention
Modelis HACBJ
Tipas DisplayPort
Palaikoma rezoliucija 4K HD (3840 x 2160@60Hz)
Rodymo režimai: COPY, EXTENSION
Ilgis 5 m
Spalva juoda
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas