Dinaminis mikrofonas Maono PD200x (juodas)
Prekės kodas: 057842

Dinaminis mikrofonas Maono PD200x (juodas)

Prekės kodas: 057842
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
5939
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Maono PD200x dinaminis mikrofonas (juodas)

Patirkite naują garso kokybės lygį su Maono PD200x dinaminiu mikrofonu, kuris sujungia nepriekaištingą tonų aiškumą ir modernų dizainą. Dėl išskirtinai švaraus garso, kurį užtikrina pritaikyta mikrofono kapsulė, šis modelis yra puikus pasirinkimas profesionalams ir entuziastams, ieškantiems patikimumo ir estetikos. Patvari metalinė konstrukcija, intuityvus garsas ir RGB apšvietimo valdymas yra tik Maono PD200x pranašumų pradžia. Nesvarbu, ar rengiate tinklalaides, dalyvaujate vaizdo konferencijose ar įrašymo kursuose, šis mikrofonas sukurtas taip, kad atitiktų jūsų lūkesčius.

Custom Microphone Capsule

Tobulo garso raktas yra naujoviška Maono PD200x mikrofono kapsulė. Tiksliai suprojektuotas, užtikrina išskirtinai švarų ir aiškų garsą, kuris yra būtinas profesionaliems įrašams. Jis puikiai subalansuoja tonalumą, išryškindamas vartotojo balso pilnatvę, o tai yra neįkainojama transliuojant internetines transliacijas ar internetinius seminarus.

Įspūdingas RGB apšvietimas

Mikrofono vizualinis patrauklumas yra toks pat svarbus kaip ir jo funkcionalumas, o Maono PD200x šiuo atžvilgiu nenuvilia. RGB apšvietimas su galimybe pasirinkti iš 8 spalvų, spalvų keitimo režimas ir galimybė išjungti foninį apšvietimą suteikia įrenginiui unikalumo.

Išplėstinė Maono Link programinė įranga

Maono Link programinė įranga praplečia PD200x mikrofono galimybes, suteikdama vartotojui galimybę valdyti garsą tiek pagrindiniu, tiek išplėstiniu lygiu. Ekvalaizeris, ribotuvas, kompresorius – tai tik keletas funkcijų, leidžiančių pritaikyti garsą. Dar niekada nebuvo taip paprasta ir intuityvu pritaikyti garsą pagal savo pageidavimus, o tai yra didelis privalumas dirbant su įvairiais projektais.

Metalinės konstrukcijos

Tvarumas ir tvirtumas yra dvi savybės, kuriomis gali pasigirti Maono PD200x mikrofonas. Metalinė konstrukcija ne tik suteikia elegancijos, bet ir garantuoja prietaiso ilgaamžiškumą. Šis mikrofonas sukurtas taip, kad atlaikytų ilgas įrašymo sesijas ir kasdienį naudojimą nepakenkiant kokybei ar išvaizdai.

Intuityvus garso valdymas

Sukurtas atsižvelgiant į vartotojo patogumą, PD200x turi garsumo valdymo rankenėlę, skirtą jūsų balso ir ausinių garsui. Dėl to mikrofonas yra ypač patogus naudoti, todėl jį naudojant galima greitai ir tiksliai reguliuoti garso lygį. Be to, integruotas nutildymo mygtukas leidžia akimirksniu užtikrinti privatumą, o tai labai svarbu tiesioginių transliacijų metu.

Paketo turinys

Dinaminis mikrofonas

Naudotojo vadovas

Mikrofono stovas

USB-A į USB-A/USB-C 2,5 m kabelis

⅝" į ⅜" adapteris

 

Specifications

Prekės ženklas Maono
Modelis PD200x
Spalva Juoda
Ports USB-C, mini lizdas 3,5 mm, XLR
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas