Diagnostinis skaitytuvas OBD2 Ancel AD310 / AC103
Prekės kodas: 9-069086
Diagnostinis skaitytuvas OBD2 Ancel AD310 / AC103

Diagnostinis skaitytuvas OBD2 Ancel AD310 / AC103

Prekės kodas: 9-069086
Diagnostinis skaitytuvas OBD2 Ancel AD310 / AC103
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3628
45,35 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Ancel AD310/AC103 OBD2 diagnostikos skaitytuvas

Ancel AD310/AC103 skaitytuvas yra pažangus diagnostikos įrankis, leidžiantis greitai ir efektyviai nustatyti technines jūsų transporto priemonių problemas. Idealiai tinka vairuotojams, norintiems savarankiškai stebėti savo automobilio techninę būklę, taip pat profesionalams, ieškantiems patikimos įrangos kasdieniniam darbui.

Daugios diagnostikos galimybės

AD310/AC103 siūlo platų funkcijų spektrą, įskaitant variklio gedimų kodų skaitymą ir išvalymą, tiesioginių duomenų rodymą ir I/M parengties testą, kuris patvirtina kad automobilis paruoštas emisijos patikrai. Funkcija „Freeze Frame“ leidžia užfiksuoti ir analizuoti duomenis iš transporto priemonės klaidos metu, o tai labai svarbu norint greitai diagnozuoti ir pašalinti triktis.

Greita diagnostika nenaudojant interneto

Ancel AD310/AC103 skaitytuvas leidžia greitai ir tiksliai diagnozuoti nenaudojant interneto. Jis rodo gedimų kodus su apibrėžimais tiesiai ekrane, todėl nebereikia ieškoti papildomos informacijos internete, taupomas laikas ir palengvinamas greitas remonto sprendimas.

Paprasta ir intuityvi sąsaja

Ancel AD310/AC103 sukurtas taip, kad būtų patogu naudotis. Jame yra didelis, lengvai skaitomas LCD ekranas, kuriame pasiekiama visa reikalinga diagnostinė informacija. Ergonomiški mygtukai ir intuityvūs meniu leidžia įrenginiu lengvai naudotis net neturintiems pažangių mechaninių žinių.

Suderinamumas ir mobilumas

Įrenginys suderinamas su dauguma transporto priemonių nuo 1996 m. JAV, nuo 2000 m. Europoje ir nuo 2005 m. Azijoje, palaiko visas transporto priemones su OBD II ir CAN sistemomis. Dėl kompaktiško dizaino jį lengva nešiotis ir naudoti įvairiose vietose – nuo ​​namų garažo iki profesionalių dirbtuvių.

GamintojasAtšaukti
ModelisAD310/AC103
Ekrano tipasLCD
FunkcijosKlaidos kodo nuskaitymas, klaidos kodo išvalymas, tiesioginis duomenų rodymas, I/M parengties testas (patikrinimo priežiūra), transporto priemonės informacijos ekranas, fiksavimo funkcija, MIL (patikrinti variklį) indikatorius išjungtas
SuderinamumasOBDII/EOBD+CAN
Palaikomos kalbosAnglų / prancūzų / vokiečių / ispanų / olandų / suomių / portugalų / rusų
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas