Daugiafunkcis TaoBar Nextool NE20231
Prekės kodas: 054402

Daugiafunkcis TaoBar Nextool NE20231

Prekės kodas: 054402
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1220
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Nextool daugiafunkcis atidarytuvasNE20231

Nenorite eikvoti vietos savo kelioninėje kuprinėje sunkiems įrankiams? Šiandien galite juos pamiršti ir visą būtiniausią įrangą prisegti prie raktų kaip raktų pakabuką. Su daugiafunkciu Nextool atidarytuvu galite lengvai atlikti kasdienes užduotis, tokias kaip butelių atidarymas, mažų varžtelių atsukimas ar pakuočių atidarymas. Nuo šiandien viską turėsite po ranka!

7.jpg

Daug funkcijų mažame įrankyje

Nepaisant mažo dydžio, Nextool atidarytuvas yra daugiafunkcis įrankis, kuris padės atlikti kasdienes užduotis. Jame, be kita ko, rasite peilį pakuotėms atidaryti, butelių atidarytuvą ar atsuktuvą. Juo galite lengvai pagaląsti pieštuką ir nuimti mažiausius varžtus. Be to, jis gali tapti raktų pakabuku, todėl su savimi visada turėsite būtiniausias priemones.

1.jpg

Naudojimo patogumas

Daugiafunkcinis atidarytuvas Nextool yra lengvas įrankis, sveriantis tik 16,1 gramo, kurį galite tilpti ant vienos rankos, nes sulankstytas jo ilgis yra tik 61 mm. Dėl to labai patogu jį naudoti. Ar norite jį visada turėti su savimi? Nieko paprasčiau nei tai! Tiesiog pritvirtinkite jį prie savo raktų ir visada būsite pasiruošę bet kokiai progai.

8.jpg

Sauga

Nextool taip pat yra saugumo garantija. Jums nebereikia jaudintis, kad atidarydami siuntinį sugadinsite jį. Siuntinio atidarymo peilio galvutė suapvalinta, kad apsaugotų turinį. Negana to, patogiau ir saugiau naudotis įrankiais bus galima dėl specialaus užrakto. Patekote į automobilio avariją ir negalite išlipti iš diržų? Specialaus peiliuko pagalba juos nupjausite be jokių problemų. Nuo šiandien jūs visada būsite apsaugoti.

4.jpg

Puiki kokybė

Nextool daugiafunkcis atidarytuvas buvo pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų. Rankena buvo pagaminta iš 20Cr13 metalo lydinio, o ašmenys – iš 12C27. Tai garantuoja įrankio patvarumą ir tvirtumą. Be to, atidarydami dėžutes jau galite pamiršti klijų ar juostos likučius ant peilio. Peilis buvo padengtas teflonu, kad būtų išvengta tokių situacijų, todėl jį naudoti dar patogiau.

6.jpg

Producer Nextool
Modelis NE20231
Ašmenų medžiaga Nerūdijantis plienas 12C27
Tvarkyti medžiagą 20Cr13 nerūdijantis plienas
Atviras dydis 113 mm
Uždarytas dydis 61 mm
Svoris 16,1 g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas