Daugiafunkcis stovas Darkflash DLT23
Prekės kodas: 036095

Daugiafunkcis stovas Darkflash DLT23

Prekės kodas: 036095
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1044
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Darkflash DLT23 2 viename nešiojamas kompiuteris / planšetinis kompiuteris / išmaniojo telefono stovas

Atlaisvinkite rankas žiūrėdami vaizdo įrašus planšetiniame kompiuteryje arba užtikrinkite tinkamą laikyseną dirbdami su nešiojamuoju kompiuteriu. Darkflash DLT23 nešiojamojo kompiuterio stovas išsiskiria reguliuojamu aukščiu ir tvirtu, patvariu dizainu. Be rūpesčių ant jo galite įdėti pasirinktą įrenginį. Negana to, prie jo pritvirtintas papildomas telefono stovas, kurį taip pat galima lengvai pritaikyti pagal savo poreikius.

9.jpg

Reguliuojamumas

Nešiojamo kompiuterio stovas DLT23 padės išlaikyti taisyklingą laikyseną dirbant, todėl galėsite mėgautis didesniu komfortu. Pamirškite nuovargį ir riešo skausmą! Gaminys leidžia reguliuoti aukštį keliais etapais – lengvai pritaikysite jį pagal savo poreikius. Be to, dėl gerai apgalvoto dizaino stovas bus naudingas įvairiose programose – pavyzdžiui, ant jo galite padėti nešiojamąjį kompiuterį ar planšetinį kompiuterį ir telefoną.

6.jpg

Praktinis telefono stovas

Komplekte taip pat yra mažesnis stovas, kuris puikiai tiks planšetei ar telefonui. Jame sumontuotos kelios praktiškos atramos, todėl ant jo galite pastatyti 2 įrenginius arba nustatyti išmanųjį telefoną norimame aukštyje. Dabar galite patogiai žiūrėti filmą ar užsirašyti užrašus! Mažesnį stovą taip pat galima pritvirtinti prie didesnio, kad būtų patogu laikyti ir transportuoti.

7.jpg

Apgalvotas dizainas

Padėkliukų gamybai buvo panaudotas aukštos kokybės plastikas, kuris užtikrina jų įspūdingą ilgaamžiškumą. Nebijokite jų sugadinti! Jie taip pat išsiskiria sulankstomu dizainu, todėl transportuojant ir sandėliuojant jie užima mažiau vietos. Juos nesunkiai įsidėsite į kuprinę ar nešiojamojo kompiuterio krepšį! Pasiimkite juos su savimi į darbą, biblioteką ar atostogas ir mėgaukitės didesniu komfortu, kad ir kur eitumėte!

1.jpg
Prekės ženklas Darkflash
Modelis DLT23
Spalva Balta, pilka
Medžiaga Plastikas
Matmenys Nešiojamojo kompiuterio stovas: 262x70x32,5 mm;
Išmaniojo telefono stovas: 150x700x15 mm;
Svoris Nešiojamojo kompiuterio stovas: 252g;
Išmaniojo telefono stovas: 85g;
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas