Daugiafunkcis peilis Nextool NE20096
Prekės kodas: 047384

Daugiafunkcis peilis Nextool NE20096

Prekės kodas: 047384
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1176
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Nextool daugiafunkcis peilis NE20096

Ieškote daugiafunkcio įrankio, kuris taip pat būtų mažo dydžio? Jūs ką tik radote! „Nextool“ daugiafunkcis peilis jums puikiai tiks, nes yra aprūpintas net 10 skirtingų funkcijų. Taip, kad jis bus patikimas atliekant namų ruošos darbus ir ne tik!

5.jpg

Puikus mažas įrankis

Daugiafunkcis peilis Nextool NE20096 yra nedidelio dydžio įrankis, kuris padės atlikti daugybę veiklų. Jis aprūpintas net 10 skirtingų funkcijų, įskaitant peilį, virvės kabliuką, laužtuvą, skardinių atidarytuvą, Phillips atsuktuvą, dildę, žirkles ar kortelės kaištį. Jis pravers ne tik remonto metu, bet ir poilsiaujant, nes turi ir telefono laikiklį bei butelių atidarytuvą.

4.jpg

Puiki kokybė

Nextool peilis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurios garantuoja jo ilgaamžiškumą ir tvirtumą. Be to, jis yra lengvas ir nedidelio dydžio, todėl jį nesunkiai įsidėsite į kišenę ir pasiimti su savimi į stovyklavietę. Jums nereikia jaudintis dėl įpjovimų, nes jame yra specialus saugos užraktas, kad suteiktų jums geriausią įmanomą apsaugą.

6.jpg
Producer Nextool
Modelis NE20096
Ypatybės Peilis / virvių pjaustytuvas / laužtuvas / skardinių atidarytuvas / telefono laikiklis / Phillips atsuktuvas / dildė / butelių atidarytuvas / žirklės / kortelės kaištis
Medžiaga 30Cr13, 20Cr13, ABS
Svoris 87±2g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas