Dash kamera Hikvision K5 2160P/ 30FPS + 1080P
Prekės kodas: 043685

Dash kamera Hikvision K5 2160P/ 30FPS + 1080P

Prekės kodas: 043685
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
10000
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Hikvision K5 vaizdo registratorius 2160P/30FPS + 1080P

Ilgų ir trumpų pasivažinėjimų automobiliu metu jūsų nepamainomas palydovas bus Hikvision prietaisų skydelis K2. Integruotas G-Sensor jutiklis užtikrins jūsų saugumą, nes susidūrimo metu įjungia avarinį įrašymą. Jis taip pat užtikrins apsaugą statant automobilį.


Apsauga vairuojant

Jūs ir jūsų automobilis visada būsite saugūs dėl Hikvision vaizdo registratoriaus. Bet kokio eismo įvykio įrašymą garantuoja galimybė palaikyti SD korteles, kurių didžiausia atmintis yra 128 GB, ir įrašų ciklą. Kai jūsų automobilis susiduria su stipria vibracija, įmontuotas G jutiklis leis įrašyti avarinį vaizdo įrašą. Be to, kamera užtikrins geros kokybės vaizdo įrašą, nes priekinės kameros skiriamoji geba yra 1440P, o galinė - 1080P.


Paprasta naudoti

3 colių ekranas su 854 × 480 skiriamąja geba, kuriame yra automobilio kamera, yra reguliuojamas aukštyn, žemyn, kairėn ir dešinėn 15 laipsnių kampu. Tai leidžia lengvai išdėstyti įrangą atitinkamai. Mobiliosios APP ryšys leis žiūrėti vaizdo įrašą realiu laiku, nustatyti atitinkamus parametrus ir atkurti įrašytą filmuotą medžiagą ar nuotraukas.


Papildomos funkcijos

Hikvision vaizdo registratorius garantuoja paprastą valdymą ir lengvą montavimą. Įjungtas, jis pradės įrašinėti vos užvedus variklį. Bendravimą su įrenginiu palengvina įmontuotas Wi-Fi modulis. Be to, galite valdyti 9 balso komandomis. Tai apima: "atidaryti ekraną", "rodyti prieš įrašymą", "rodyti po įrašymo", "žiūrėti viską", "uždaryti ekraną", "vaizdo įrašo užraktas", "noriu nufotografuoti", "atidaryti įrašymą" ir " uždaryti įrašą“. Ši funkcija leidžia naudotis fotoaparatu dar patogiau.


Apsauga stovint

Norite įsitikinti, kad jūsų automobilis yra saugus, kai paliekate jį stovėjimo aikštelėje? Stovint jūsų atrama bus Hikvision K5 vaizdo registratorius, turintis parkavimo stebėjimo funkciją. Jo dėka įranga įrašys net išjungus variklį. Ši parinktis palaikoma 12, 24 ir 48 valandas. Šis režimas galimas tik prijungus maitinimo laidu (nepridedamas)


Gamintojas Hikvision
Modelis K5
Priekinės kameros skiriamoji geba 1440P
Galinės kameros skiriamoji geba 1080P
Nuotraukos formatas JPEG
Atmintis SD kortelė iki 128 GB atminties.
Garsas Mikrofonas ir garsiakalbis
Darbinė temperatūra -20°C iki +70°C
Dydis 89 × 55 × 42 mm
Svoris 110 g
Dedikuota programa HikDashcam
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas