Darkflash LG01 24 PIN ARGB ilgintuvas (juodas)
Prekės kodas: 9-061735
Darkflash LG01 24 PIN ARGB ilgintuvas (juodas)

Darkflash LG01 24 PIN ARGB ilgintuvas (juodas)

Prekės kodas: 9-061735
Darkflash LG01 24 PIN ARGB ilgintuvas (juodas)
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4535
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Darkflash LG01 pagrindinės plokštės ilgintuvas, ARGB, 24 PIN (juodas)

Darkflash LG01 plėtinys yra plačiai suderinamas su įvairių gamintojų pagrindinės plokštės apšvietimo programine įranga, todėl galima sinchronizuoti ARGB. Šviesos diodai suteikia ryškių spalvų. Galite montuoti įvairių konfigūracijų gaminį. Lengvam montuoti naudojamas minkštas silikonas.

Platus suderinamumas

Produktas suderinamas su įvairių pagrindinių plokščių gamintojų apšvietimo valdymo programine įranga, įskaitant ASUS Aura Sync, GIGABYTE RGB Fusion 2.0, MSI Mystic Light Sync ir ASRock Polychrome RGB, kuri leidžia sinchronizuoti ARGB apšvietimą. Tai leidžia pritaikyti kompiuterio apšvietimą pagal savo pageidavimus ir sukurti estetiškai stulbinančią darbo ir pramogų erdvę. Be to, prie kitų įrenginių galima prijungti 5 V ARGB kištukines/moteriškas jungtis.

Spalvų intensyvumas

Kelių kanalų šviesos diodai suteikia intensyvias ir ryškias spalvas. Dėl to apšvietimas yra dinamiškas ir aiškiai matomas net dienos šviesoje. Be to, šviesos laidininkai yra plonesni ir užtikrina ryškesnį laidumą, todėl apšvietimas yra ryškesnis ir labiau sutelktas, o tai pagerina bendrą vaizdo efektų kokybę.

Lengvas montavimas ir kelios konfigūravimo parinktys

Plėtiklis pagamintas iš aukštos kokybės, lankstaus ir minkšto silikono, todėl jį lengva montuoti net sunkiai pasiekiamose vietose ir sumažinant sugadinimo riziką montavimo metu. Jo montavimui nereikia naudoti jokių įrankių. Sėkmingai naudosite gaminį įvairiose konfigūracijose.

Tvirta konstrukcija

Kabeliai ir RGB moduliai yra tvirtai sujungti, o tai užtikrina jų ilgaamžiškumą. Speciali apsauginė danga apsaugo nuo dulkių ir pageltimo, prailgindama gaminio tarnavimo laiką. Aukštos kokybės silikoniniai laidai gali atlaikyti nuo 130°C iki 150°C temperatūrą. Taigi galite būti tikri, kad ilgintuvas jums tarnaus patikimai ilgą laiką.

GamintojasDarkflash
ModelisLG01
Matmenys285 x 57 x 18 mm (želatinos danga)
Vardinė įtampaLinija: 300V / Šviesa: 5V
Elektros srovėLinija: 7A / Šviesa: 0,92A
Silikono vamzdelis183 mm
Spalvajuodas
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas