Darkflash DR11 5in1 ARGB Kompiuterio ventiliatorių rinkinys
Prekės kodas: 9-061718
Darkflash DR11 5in1 ARGB Kompiuterio ventiliatorių rinkinys

Darkflash DR11 5in1 ARGB Kompiuterio ventiliatorių rinkinys

Prekės kodas: 9-061718
Darkflash DR11 5in1 ARGB Kompiuterio ventiliatorių rinkinys
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3736
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Darkflash DR11 5-in-1 ARGB kompiuterio ventiliatorių rinkinys

Penkių 9 mentelių Darkflash DR11 ARGB ventiliatorių rinkinys pagerins bet kurį kompiuterį neprilygstamu aušinimo efektyvumu ir įspūdingu apšvietimo efektai. Produktai sujungia pažangiausias technologijas su estetika, suteikdami optimalias darbo sąlygas pažangioms kompiuterinėms sistemoms. Jų pagalba galite ne tik efektyviai valdyti savo komponentų temperatūrą, bet ir suteikti savo darbo vietai individualumo, mėgaudamiesi sklandžiu darbu ir patikimumu kiekviename žingsnyje. Ventiliatoriai užtikrina stabilumą ir veikia stebėtinai tyliai (22,5 dBA).

Dvigubas šviesos efektas

Dvigubi ventiliatorių aureolės žiedai ne tik apšviečia kompiuterio vidų, bet ir sukuria užburiantį vizualinį efektą, kuris pagerina bet kurios darbo vietos išvaizdą. Vidinis ir išorinis LED apšvietimas įspūdingai pabrėžia aušinimo dinamiką.

Patikimas veikimas

Šautuvo guolių naudojimas ne tik garantuoja tylų darbą, bet ir prailgina ventiliatorių tarnavimo laiką. RPM stabilumas ir sumažinta trintis yra kitos savybės, išskiriančios DR11 ARGB.

Rafinuota ašmenų konstrukcija

Ventiliatoriaus mentės sukurtos taip, kad optimizuotų oro srautą, padidintų aušinimo efektyvumą ir sumažintų keliamą triukšmą. Tai leidžia patogiai ir saugiai naudoti įrangą.

Suderinamumas ir paprastas montavimas

Darkflash DR11 ARGB buvo sukurtas galvojant apie montavimo paprastumą – taigi rinkinys garantuoja greitą ir paprastą integravimą su daugeliu aušinimo sistemų. Jo universalus dizainas tinka įvairioms kompiuterių konfigūracijoms, todėl jis yra universalus pasirinkimas kiekvienam.

Patikimas stabilumas

Ventiliatoriuose sumontuotos antivibracinės trinkelės, kurios sumažina galimą vibraciją, todėl užtikrina tylų veikimą ir stabilumą. Aukštos kokybės kvadratinis rėmas su aštriais kraštais dar labiau sustiprina pusiausvyrą. Taigi galite susikoncentruoti į pramogas ar darbą be jokių trukdžių.

Smart Control PWM

Dėka PWM funkcijos, DR11 ARGB ventiliatoriai reguliuoja savo greitį pagal esamus sistemos poreikius, todėl galėsite efektyviai valdyti oro srautą ir sumažinti energijos sąnaudas. Kai gaminys veikia budėjimo režimu, jie palaiko mažą greitį, o tai padeda taupyti energiją.

GamintojasDarkflash
ModelisDR11 ARGB 5IN1
Matmenys120 x 120 x 25 mm
Ventiliatoriaus greitis1200 ±10% aps./min
Triukšmo lygis22,5dBA (MAX)
Oro srautas53 CFM
Statinis slėgis0,97 mmH O
Guolių tipasHidrodinaminis
Vardinė įtampaDC 12V
177
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas