Darkflash AP240 kompiuterio vandens aušinimas (juodas)
Prekės kodas: 9-061711
Darkflash AP240 kompiuterio vandens aušinimas (juodas)

Darkflash AP240 kompiuterio vandens aušinimas (juodas)

Prekės kodas: 9-061711
Darkflash AP240 kompiuterio vandens aušinimas (juodas)
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
7160
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Aigo AP240 kompiuterio vandens aušinimas (juodas)

Darkflash AP240 vandens aušinimas – tai novatoriškas sprendimas reikliausiems kompiuteriams, kuriame pažangi technologija derinama su estetišku dizainu. AP240 sumontuoti du aukšto statinio slėgio ventiliatoriai, veikiantys kaskadiniu režimu, kas leidžia efektyviau aušinti radiatorių, lyginant su tradicinėmis konfigūracijomis. Šie ventiliatoriai užtikrina 73,59 CFM oro srautą ir 2,025 mm H2O oro slėgį, o tai labai svarbu norint palaikyti optimalią temperatūrą korpuso viduje.

Pažangi aušinimo technologija

AP240 277 x 120 x 27 mm aušintuvas garantuoja platų aušinimo paviršių, o tai reiškia efektyvų šilumos išsklaidymą. Be to, keraminis vandens siurblio guolis užtikrina ilgaamžiškumą ir tylų veikimą apie 40 000 valandų, kuriai suteikiama trejų metų kokybės garantija.

Tikslus šilumos laidumas

Aušinimo pagrindas, pagamintas iš 99,0%+ gryno vario, užtikrina geresnį šilumos sugėrimą, o tikslūs mikrokanalai žymiai padidėja aušinimo skysčio cirkuliacijos efektyvumas, pagreitinantis šilumos perdavimą iš procesoriaus į radiatorių. Be to, pažangi PWM sistema leidžia dinamiškai reguliuoti ventiliatorių greitį nuo 800 iki 1800 aps./min, todėl oro srautas puikiai priderinamas prie esamų sistemos vėsinimo poreikių, užtikrina tylų veikimą esant mažesnėms apkrovoms ir maksimalų aušinimo efektyvumą, kai CPU temperatūra pakyla.

Apšvietimo efektai ir didelis našumas

ARGB apšvietimas su galimybe sinchronizuotis su populiariomis pagrindinės plokštės sistemomis leidžia vartotojams sukurti individualizuotą ir fenomenalią savo kompiuterio išvaizdą. Ventiliatoriai ir vandens siurblys su ARGB technologija gali būti lengvai sinchronizuojami su kitais komponentais, todėl sukuriami įspūdingi apšvietimo efektai.

Apgalvotas dizainas

AP240 aušinimo įrenginį paprasta montuoti dėl vienos linijos elektros konfigūracijos, kuri sumažina kabelių netvarką ir supaprastina erdvės valdymą korpuso viduje. Hidrauliniai ventiliatoriaus guoliai užtikrina ne tik ilgą tarnavimo laiką, bet ir tylų veikimą, todėl AP240 yra idealus pasirinkimas vartotojams, vertinantiems ramybę ir komfortą.

Paruošta darbui

Darkflash AP240 vandens aušinimo rinkinyje yra viskas, ko reikia greitam ir lengvam montavimui, todėl tai yra idealus pasirinkimas naudotojams, ieškantiems efektyvaus ir tylaus aušinimo, nesvarbu, ar esate žaidimų entuziastas, ar profesionalas, kuriam reikalingas patikimumas, kai naudojate sudėtingą programinę įrangą.

Įtraukta

Vandens aušinimas

Montavimo rinkinys

GamintojasAigo
Modelis AP240
Suderinamumas su AMD procesoriaisAM5/AM4
Suderinamumas su „Intel“ procesoriais115X / 17XX/20XX
Ventiliatorių skaičius2 (pakopinėje konfigūracijoje)
RPM valdymas PWM
Maksimalus greitis [rpm].1800
Mažiausias greitis [rpm]. 800
Guolių tipasHidraulinis guolis
Ventiliatoriaus dydis120 x 120 x 25 mm
Ventiliatoriaus menčių skaičius9
Jungtis4PIN PWM + 3PIN ARGB
Maitinimo įtampaDC12V
Foninis apšvietimasARGB
MTBF eksploatavimo trukmė40 000 valandų
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas