Dantų šepetėlio antgaliai Bitvae R2 (balti)
Prekės kodas: 058313

Dantų šepetėlio antgaliai Bitvae R2 (balti)

Prekės kodas: 058313
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
920
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Bitvae R2 dantų šepetėlių galvutės (baltos)

Bitvae R2 dantų šepetėlių galvutės – tai unikalus modernių sprendimų ir vartotojo patogumo derinys, užtikrinantis neprilygstamą efektyvumą kasdienėje burnos higienoje. Sukurtos maksimaliam apnašų šalinimo efektyvumui ir dantenų apsaugai, šios galvutės yra idealus pasirinkimas visiems, vertinantiems sveikus dantis ir dantenas. Be to, dėl intuityvios pakeitimo sistemos ir universalumo jie yra nepakeičiami bet kurio vonios kambario priedai.Pastaba: šerių spalva gali skirtis.

Valymo efektyvumas

Pagrindinis Bitvae R2 galvučių privalumas yra išskirtinis apnašų šalinimo efektyvumas – iki 400% geresnis nei tradiciniai rankiniai dantų šepetėliai. Taip yra dėl technologiškai pažangių šerių, sukurtų efektyviai pasiekti kiekvieną tarpdantį, giliai valant ir apsaugant nuo burnos ligų.

Dantenų apsauga ir keitimas

Kitas privalumas – unikali šerių konstrukcija, kurios užapvalinti galai apsaugo dantenas nuo dirginimo. Neįtikėtinai praktiška savybė yra šerelių spalvos pasikeitimas, kai jie susidėvi, ir tai yra naudingas priminimas keisti galvą kas 3 mėnesius, laikantis odontologų rekomendacijų. Ši funkcija pagerina burnos higieną ir palengvina reguliarų keitimo tvarkaraštį.

Universalumas ir lengvas surinkimas

Bitvae R2 galvutės tinka visiems Bitvae R2 dantų šepetėlių modeliams, todėl jos yra neįtikėtinai universalios. Jų surinkimas paprastas ir intuityvus – tiesiog pritvirtinkite galvutę prie dantų šepetėlio pagrindo, o nedidelis tarpas tarp galvutės ir dantų šepetėlio yra įprastas reiškinys. Rinkinį sudaro 5 galvutės, todėl naudotojams patogu ir sutaupoma laiko.

Prekės ženklas Bitvae
Suderinamumas Bitvae R2
Spalva Balta
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas