Catlink BayMax Lite išmani savaime išsivalanti kačių kraiko dėžutė
Prekės kodas: 060028

Catlink BayMax Lite išmani savaime išsivalanti kačių kraiko dėžutė

Prekės kodas: 060028
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
28400
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Catlink BayMax Lite išmanioji savaime išsivalanti kačių kraiko dėžė

Išmanioji „Catlink BayMax Lite“ kraiko dėžė skirta 1,5–10 kg sveriančioms katėms. Jis išsiskiria 65 litrų talpa ir yra visiškai saugus jūsų augintiniui. Be to, kraiko dėžė suderinama su įvairių tipų kraiku, o programėlė leidžia stebėti savo augintinio sveikatą.

3.jpg

Valymas vienu mygtuku

Pamirškite rankinį kraiko dėžės valymą. „Catlink BayMax Lite“ turi integruotą sistemą, kuri ištuština kraiko dėžę – tereikia 3 sekundes paspausti tam skirtą mygtuką. Norėdami išimti atliekų maišą, nuimkite viršutinį įrenginio dangtelį. Be to, specialus režimas (pasiekiamas programėlėje) verčia kraikas visiškai sutraukti išmatas ir išmesti jas į atliekų maišą.

5.jpg

Valdymas iš programos

Įdiekite Catlink programėlę ir stebėkite savo augintinio sveikatą. Programėlė įrašo kiekvieną apsilankymą „BayMax Lite“ ir tai, kiek laiko ji praleidžia. Taip pat pateikiama informacija apie jūsų katės svorį. Pastaba: funkcija, leidžianti atpažinti daugiau nei vieną katę, yra papildomas mokestis (30 USD vieną kartą). Jį galima suaktyvinti programėlėje.

4.jpg

Apgalvoti sprendimai

Catlink BayMax Lite yra suderinamas su įvairių tipų kraiku: bentonitu, mišriu ir tofu. Rekomenduojama keisti kas 5-7 dienas, jei turite vieną katę, arba kas 2-5 dienas, jei turite keletą kačių. Be to, kraiko dėžutės viduje esantis kilimėlis yra antibakterinis ir atsparus pratekėjimui bei naminių gyvūnėlių nagams. Be to, įmontuoti dvigubi ratai palengvina įrenginio transportavimą. Be to, jis užims tik 0,3 m³.

2.jpg

Apsaugos sistema

Kraiko dėžutė sukurta taip, kad jūsų augintinis galėtų saugiai ja naudotis. Jame yra infraraudonųjų spindulių jutiklis, variklio apsauga ir apsauga nuo spragtelėjimo. Kita vertus, 4 gravitacijos jutikliai užtikrina, kad jums nereikės jaudintis, kad kraiko dėžė apvirs.

9.jpg

Įtraukta:

  • kraiko dėžė
  • mėlynas filtras

ManufacturerCatlink
ModelCL-CA-03
Colorwhite
MaterialPP
Rated voltage12V/2A
Intended use cats weighing1.5 - 10 kg
Dimensions599 × 533 × 545 mm
Weight11 kg
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas