Canon RF 600mm F4L IS USM
Prekės kodas: 4549292184457

Canon RF 600mm F4L IS USM

Prekės kodas: 4549292184457
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
14 58700
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 9 - 11*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

 

Canon RF 600mm F4L IS USM

Didelio efektyvumo, geriausio klasėje našumo ir patogumo superteleobjektyvas RF 600mm F4L IS USM padės jums atsidurti įvykių sūkuryje. Jis idealiai tinka fotografuoti sportą ir laukinę gamtą, kai būtinas geriausios kokybės vaizdas.

Bekompromisis efektyvumas

600 mm židinio nuotolis ir f/4 maksimali diafragma užtikrina įspūdingus šio superteleobjektyvo rezultatus. Ant RF objektyvo apsodo pritvirtintas objektyvas fokusuoja ypač greitai, suteikia iki 5,5 padalų vaizdo stabilizavimą ir įspūdingą vaizdo kokybę.

  • Aukštesnis vaizdo kokybės lygis

    Pribloškiama vaizdo kokybė net su objektyvo maksimalia f/4 diafragma. Fluorito ir „Super UD“ stiklas valdo iškraipymus ir padidina ryškumą. ASC ir „Super Spectra“ dangos sumažina blyksnius.

  • Tiksliai sufokusuokite tada, kai tai yra svarbiausia

    Objektyvas fokusuoja greitai ir patikimai, kad judantys objektai būtų ryškiai sufokusuoti. Dviguba automatinio fokusavimo pavara užtikrina greitesnį AF suderinamiems fotoaparatams.

  • Puikus našumas, kai apšvietimas yra prastesnis

    Esant prastam apšvietimui su RF 600mm F4L IS USM vis tiek galima pasiekti puikių rezultatų: jis turi didelę f/4 diafragmą ir 5,5 padalų IS sistemą, kuri apsaugo nuo fotoaparato drebėjimo.1

  • Instinktyvus valdymas

    Nors su RF 600mm F4L IS USM galima įspūdingai pritraukti vaizdą, šis objektyvas jūsų neapsunkins. Visalaikiu MF galite instinktyviai pakoreguoti fokusavimą. Pritaikomi AF paleidimo mygtukai natūraliai atsiduria po pirštais.

  • Įkvepiantis pasitikėjimą

    Šis L serijos objektyvas, padengtas karščiui atspariais baltais dažais, yra sukurtas taip, kad atlaikytų sudėtingas profesionalų darbo sąlygas. Su juo galėsite ramiai fotografuoti pliaupiant lietui ties užribio linija arba dulkėtame safaryje.

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas