Cable Audio 3,5 mm mini lizdas Vention BAWLH 2m mėlynas
Prekės kodas: 056452

Cable Audio 3,5 mm mini lizdas Vention BAWLH 2m mėlynas

Prekės kodas: 056452
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
543
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Vention garso kabelio mikro lizdas nuo 3,5 mm iki mikro lizdas 3,5 mm 2 m mėlynas

Vention 3,5 mm mikro lizdas iki 3,5 mm mikro lizdo garso kabelis pasižymi ypatingu patvarumu, įrodyta, kad jis atlaiko iki 50 kg apkrovas ir gali sulenkti daugiau nei 6 000 kartų nepažeidžiant. Dėl naujoviško laiptuoto dizaino jį galima prijungti tiesiai prie telefono, net jei jame yra storas dėklas, todėl nereikia jo išardyti. Auksuoti kištukai užtikrina aiškų garsą, o elegantiška aliuminio apdaila suteikia jam klasės ir stiliaus. Tai kompaktiškas patvarumo, funkcionalumo ir dizaino derinys, kuris patenkins net išrankiausius vartotojus.

Sustiprinta konstrukcija ilgalaikiam naudojimui

Vention 3,5 mm mikro lizdas iki 3,5 mm mikro lizdo garso kabelis ne tik atrodo stilingai, bet ir pasižymi išskirtiniu patvarumu. Sukurtas taip, kad atitiktų kasdienius iššūkius, jo ilgaamžiškumą patvirtina gebėjimas atlaikyti iki 50 kg apkrovas be pavojaus įtrūkti. Be to, kabelis sukurtas taip, kad atlaikytų daugiau nei 6000 posūkių, todėl jis ne tik patikimas, bet ir atsparus kasdieniam nusidėvėjimui.

Patogus naudotojui

Dėka laiptuoto dizaino, Vention kabelis leidžia paprastai ir greitai prijungti įrenginį, net jei vartotojas nešioja dėklą. Šį sprendimą įvertins visi, kurie nenori atsisakyti savo telefono apsaugos naudojant laidą.

Auksuoti kištukai puikiam garso kokybei

Garso kokybė vaidina pagrindinį vaidmenį kalbant apie garso kabelius. Paauksuoti kištukai ne tik suteikia estetinę išvaizdą, bet, svarbiausia, puikų signalo laidumą. Tai garantuoja aiškų ir nepriekaištingą garsą kiekvienoje situacijoje.

Prekės ženklas Vention
Modelis BAWLH
Ilgis 2m
Auksuoti kištukai Taip
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas