Cable Audio 3,5 mm mini lizdas Vention BAWLG 1,5 m mėlynas
Prekės kodas: 056451

Cable Audio 3,5 mm mini lizdas Vention BAWLG 1,5 m mėlynas

Prekės kodas: 056451
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
543
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Vention Audio Micro lizdas nuo 3,5 mm iki mikro lizdo 3,5 mm kabelis 1,5 m mėlynas

Vention Audio Micro Jack 3,5 mm – Micro Jack 3,5 mm kabelis pasižymi išskirtiniu patvarumu, patvirtintu jo gebėjimu atlaikyti iki 50 kg apkrovas ir sulenkti daugiau nei 6000 kartų nepažeidžiant. Dėl naujoviško laiptuoto dizaino jį galima prijungti tiesiai prie telefono, net jei jis turi storą dėklą, todėl nereikia jo išimti. Auksuotos jungtys užtikrina krištolo skaidrumo garsą, o elegantiška aliuminio apdaila suteikia klasės ir stiliaus. Tai kompaktiškas patvarumo, funkcionalumo ir dizaino derinys, kuris pateisins net reikliausių vartotojų lūkesčius.

Sustiprinta konstrukcija ilgalaikiam naudojimui

Vention Audio Micro Jack 3,5 mm – Micro Jack 3,5 mm laidas ne tik atrodo stilingai, bet ir pasižymi išskirtiniu patvarumu. Sukurtas atlaikyti kasdienius iššūkius, jo tvirtumą patvirtina gebėjimas atlaikyti iki 50 kg apkrovas be pavojaus sulūžti. Be to, kabelis sukurtas taip, kad atlaikytų daugiau nei 6000 lenkimų, todėl jis ne tik patikimas, bet ir atsparus kasdieniam nusidėvėjimui.

Patogi naudoti telefonų dėklai

Dėka laiptuoto dizaino, ventiliacijos laidą galima lengvai ir greitai prijungti prie įrenginio, net jei ant jo yra dėklas. Tai sprendimas, kurį vertina visi, norintys išlaikyti savo telefono apsaugą naudodami laidą.

Auksuotos jungtys puikiai garso kokybei užtikrinti

Garso kokybė yra labai svarbus veiksnys, kai kalbama apie garso kabelius. Paauksuotos jungtys ne tik suteikia estetinę išvaizdą, bet, svarbiausia, puikų signalo laidumą. Tai garantuoja gryną ir nepriekaištingą garsą bet kokioje situacijoje.

 

Prekės ženklas Vention
Modelis BAWLG
Ilgis 1,5 m
Auksuotos jungtys Taip
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas