Blu-ray mažų burbuliukų porų valiklis DOCO BH003
Prekės kodas: 042991

Blu-ray mažų burbuliukų porų valiklis DOCO BH003

Prekės kodas: 042991
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2483
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Ūsų dulkių siurblys su hidrabrazija Blue-ray DOCO BH003

Ūsų siurblys su hidrabrazija – modernus prietaisas, padėsiantis jums kovoje su inkštirais ir baltais taškais. Trys antgaliai, kuriuos turi įranga, padės pasirūpinti net sunkiai pasiekiamomis vietomis, pavyzdžiui, nosies kampučiais. Be to, pritaikysite jo veikimą pagal savo poreikius, nes turi galimybę reguliuoti siurbimo galią. Nuo šiandien savo namuose galėsite mėgautis profesionalia priežiūra.


Išskirtinė galia

DOCO ūsų dulkių siurblys aprūpintas specialia technologija, kuri padės greitai ir lengvai atsikratyti ūsų ar inkštirų. Be to, jis giliai išvalys nepažeisdamas odos. Naudodami DOCO galite mėgautis profesionaliu gydymu namuose.


Blue-ray funkcija

DOCO BH003 dulkių siurblys turi papildomą Blue-ray funkciją, kuri dar labiau apsaugo jūsų odą. Prie siurbimo antgalio esantis Blue-ray užtikrina jo dezinfekavimą jūsų patogumui. O esanti šalia vandens talpyklos garantuos Jūsų saugumą ir apsaugą nuo teršalų. Naudodami DOCO įgysite pasitikėjimo, kad jūsų prietaisas yra visiškai švarus, todėl jis suteiks jums dar geresnę odos priežiūrą.


Trys skirtingi patarimai

Ūsų valiklis aprūpintas trimis skirtingais antgaliais, leidžiančiais pritaikyti jo galimybes pagal jūsų poreikius. Pirmasis, tiesus antgalis, tiks kasdienei priežiūrai. Antrasis, apvalus antgalis, tiks pagrindinėms sritims, o paskutinis, didesnis ir taip pat apvalus antgalis, bus naudingas didesniems plotams. Dėl to DOCO dulkių siurblys bus tinkamas daugeliui odos priežiūros sričių.


Skirtingi siurbimo režimai

Norėdami patenkinti visus jūsų poreikius, DOCO ūsų siurblys turi skirtingus siurbimo režimus. Mažiausias, veikiantis 45 kpa, tiks, jei jūsų oda jautri. Kita vertus, riebiai odai puikiai tiks 55 kpa galia. Šis įrenginys veiks net ir reikliausiems žmonėms.


Naudojami suolai

DOCO ūsinis dulkių siurblys yra funkcionalus ir patogus naudoti prietaisas. Jį valdysite vienu mygtuku ir viena ranka. Jo valymas taip pat lengvas. Antgalius ir vandens indus lengvai nuimsite vienu judesiu. Dėl to įranga tinka visiems.


Puiki baterija

DOCO įrenginyje yra talpi 900 mAh baterija, kurią nesunkiai įkrausite USB-C laidu. Be to, vienu įkrovimu šios įrangos jums pakaks nuo 1 iki 1,5 mėnesio! Taip pat nereikės jaudintis dėl staigaus energijos trūkumo, nes dulkių siurblys primins išsikrovus akumuliatoriui. Mėgaukitės profesionalia įranga savo namuose šiandien!


Specifikacija:

Prodiuseris DOCO
Modelis BH003
Akumuliatoriaus talpa 900 mAh
Veikimo laikas iki 1,5 mėnesio
Siurbimo galia iki 55 kpa
Įvertinta įvestis 5V = 800 mA
Vandens bako talpa 300 ml
Matmenys 180 × 35 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas