BlitzWolf BW-VS6 100 colių nešiojamas projekcinis ekranas
Prekės kodas: 053478

BlitzWolf BW-VS6 100 colių nešiojamas projekcinis ekranas

Prekės kodas: 053478
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
7300
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

BlitzWolf BW-VS6 100 colių nešiojamasis projekcinis ekranas

Mėgaukitės mėgstamais filmais ir laidomis su draugais ir šeima su BlitzWolf 100" projekciniu ekranu. BW-V6 siūlo 4K raiškos vaizdus ir tikrovišką spalvų atkūrimą, o tvirtas stovas ir nešiojamas dizainas leidžia žiūrėti įvairų turinį bet kur – net lauke Žiūrėjimo kampas yra 160°, todėl visi jūsų grupės nariai galės mėgautis puikiu vaizdu. Ekranas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, tokių kaip poliesteris.

12Blitzwolf/BW-VS6-100inch/6

Puiki vaizdo kokybė

Jei ieškote įrenginio, kuris leistų visiškai pasinerti į vaizdinę patirtį, tuomet BlitzWolf 100 colių projekcinis ekranas su 4K raiška bus puikus pasirinkimas. BW-VS6 leidžia mėgautis ryškiu, aiškiu ir tikrovišku vaizdu, kuris leis jaustis kaip pačiame veiksmo viduryje. 160° žiūrėjimo kampas suteikia puikią filmavimo patirtį keliems žmonėms vienu metu. Be to, tiksliai atkurtos spalvos garantuoja dar tikroviškesnę žiūrėjimo patirtį. Nesvarbu, ar žiūrite veiksmo filmus, romantiškas komedijas ar vedate daugialypės terpės pristatymą, BW-VS6 suteiks jums puikių įspūdžių ir tikrai patenkins jūsų vizualinius poreikius.

12Blitzwolf/BW-VS6-100inch/5

Įgykite visišką laisvę

Pamirškite apie apribojimus! Dėl stabilaus stovo, kuris pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio, galite laisvai žiūrėti filmus net lauke. Nesijaudinkite, kad dėl stipraus vėjo ekranas nukris ir bus sugadintas. Gaminys itin patvarus ir tinkamas atšiaurioms oro sąlygoms. Stovo surinkimas vyksta greitai ir be rūpesčių – todėl per kelias akimirkas galėsite surinkti ir išardyti įrangą bet kur. Dėl nešiojamojo dizaino ir lengvo svorio galite pasiimti ekraną su savimi į keliones ir renginius lauke.

12Blitzwolf/BW-VS6-100inch/2

Atsargus meistriškumas

BlitzWolf BW-VS6 100 colių projekcinis ekranas yra vizualinės patirties esmė. Jis pagamintas iš poliesterio ir turi storesnę drobę, todėl garantuoja puikią vaizdo kokybę be jokių raibulių ar iškraipymų. Nesvarbu, ar naudojate jį patalpoje ar lauke, gaminys suteikia natūralių ir tikroviškų spalvų bei ryškų ir ryškų 4K vaizdą.

12Blitzwolf/BW-VS6-100inch/3

Įtraukta

  • Projekcinis ekranas
  • Stovas
  • Montavimo komponentai
Gamintojas BlitzWolf
Modelis BW-VS6
Rezoliucija 4K
Krašto santykis 16:9
Žiūrėjimo kampas 160°
Darbo temperatūra -20°C iki 60°C
Projekcijos matmenys 221 x 124 cm
Matmenys išskleidus 232 x 187 x 49 cm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas