Blackmagic Design Studio Camera 6K Pro | EF Mount
Prekės kodas: 9338716008036

Blackmagic Design Studio Camera 6K Pro | EF Mount

Prekės kodas: 9338716008036
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2 40800
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 3 - 5*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Blackmagic Design  Studio Camera 6K Pro | EF Mount

Pristatome pažangiausią pasaulyje savarankišką studijinį fotoaparatą! „Blackmagic Studio“ fotoaparatai turi tas pačias funkcijas, kaip ir dideli studijiniai fotoaparatai, miniatiūrinis vienas kompaktiškas ir nešiojamas dizainas. Be to, su skaitmeninių juostų fotoaparato dinaminiu diapazonu ir spalvų mokslu, fotoaparatai gali atlaikyti itin sudėtingas apšvietimo sąlygas ir sukuria kinematografiškai atrodančius vaizdus. Jutiklis turi iki 25 600 ISO, todėl galite sukurti nuostabius vaizdus net ir silpnai apšviestose vietose. Jis veikia net mėnulio šviesoje! Pažangios funkcijos apima pokalbį, sutapimą, kameros valdymą, įmontuotą spalvų korektorių, Blackmagic RAW įrašymą į USB diskus, tiesioginę transliaciją ir dar daugiau!

Sukurta kaip geriausia studijinė kamera, „Blackmagic Studio Camera 6K Pro“ prideda didesnį 6K Super 35 jutiklį ir EF objektyvo laikiklį, kad būtų galima sukurti tikrų kinematografinių vaizdų tiesioginės gamybos metu. Yra integruoti ND filtrai, kurie leidžia sumažinti į fotoaparatą patenkančios šviesos kiekį, todėl galite dirbti įvairiose situacijose, įskaitant ryškią saulės šviesą. Be to, transliuokite tiesiogiai į internetą naudodami integruotą srautinį perdavimą! Taip pat gaunate 12G-SDI, HDMI ir 10G eternetą, kuris leidžia visas jungtis sujungti vienu kabeliu, kad SMPTE stiliaus darbo eiga būtų daug mažesnė.

Tiesioginis srautas

„Blackmagic Studio Camera 6K Pro“ palaiko tiesioginį srautinį perdavimą naudojant Real Time Messaging Protocol (RTMP) per eternetą arba bendrą mobiliojo interneto ryšį per USB-C.

Srautinio perdavimo platformos

ATEM Television Studio HD8 ISO, ATEM Streaming Bridge, Facebook, Twitch, YouTube, Twitter, Restream.IO, Vimeo, BoxCast, Castr, Afreeca TV, Bilibili, DouYu, Weibo.

 

*Lens Not Included

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas