Biri žalioji arbata Fancy Sencha (250 g)
Prekės kodas: 67808

Biri žalioji arbata Fancy Sencha (250 g)

Prekės kodas: 67808
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2024
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 2 - 5*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

SUBTILAUS SKONIO LAPELIŲ ARBATA - YPATINGAM ARBATOS PUODELIUI

,,Ronnefeldt“ - vieni seniausių pasaulyje arbatos gamintojų, kurių produkciją renkasi išskirtinės kavinės, restoranai ir viešbučiai visame pasaulyje. Kruopščiai atrinktos arbatžolės apdorojamos senuoju tradiciniu būdu – rankomis. Būtent taip užtikrinamas rafinuotas, subtilus ir išskirtinis skonis kuriuo visame pasaulyje ir garsėja šis prekinis ženklas gyvuojantis nuo 1823 metų. Tradiciškai palaidų lapelių arbata yra pati gardžiausia, o daugybė jos rūšių leidžia pasimėgauti nuostabiausia aromatų puokšte. Siūlome 100 gramų birios arbatos aromatą apsaugančioje metalinėje skardinėje su patogiu dangteliu.

 

Žalioji arbata FANCY SENCHA – šviesiai žalios spalvos puodelyje atrasite malonų karstelėjimą susiliejusį su lengva saldumo nata - mįslingas pasimėgavimas ypatinga arbata.

 

Sudėtis: žalioji arbata Pakuotėje yra 250 g arbatos. Rekomenduojama 200 ml vandens 3 g (vienas arbatinis šaukštelis) arbatos. Užplikyti verdančiu vandeniu (100 °C) ir palaikyti nemažiau kaip 8-10 minučių. Laikyti sausoje, švarioje, gerai vėdinamoje patalpoje. Arbatos mišinys pagamintas Vokietijoje.


 
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas