Besen sieninis įkroviklis elektromobiliams F30 APP
Prekės kodas: 9-069525
Besen sieninis įkroviklis elektromobiliams F30 APP

Besen sieninis įkroviklis elektromobiliams F30 APP

Prekės kodas: 9-069525
Besen sieninis įkroviklis elektromobiliams F30 APP
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
42154
514,08 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Besen F30 APP sieninis elektromobilių įkroviklis

Besen F30 yra sieninis elektromobilių įkroviklis, kurio maksimali įkrovimo galia yra iki 7,2 kW vienfaziu režimu. Įrengtas išmanusis lustas ir LCD ekranas, užtikrina visišką įkrovimo proceso kontrolę, pateikia pagrindinę informaciją apie srovės stiprumą, galią ir įkrovimo laiką. Naudodami specialią programą EVSEMaster, vartotojai gali pritaikyti įkrovimo nustatymus, planuoti tvarkaraščius ir stebėti įkrovimo seanso istoriją.

Išmanusis valdymas ir suasmeninimas įkrovimo procesas

Besen F30 įkroviklis išsiskiria įmontuotu išmaniuoju lustu, kuris stebi ir optimizuoja įkrovimo procesą, derindamas parametrus pagal esamus transporto priemonės ir vartotojo poreikius. Savo ruožtu skystųjų kristalų ekranas pateikia informaciją apie srovę, įkrovimo galią ir seanso trukmę realiuoju laiku, todėl galima tiksliai valdyti energiją.

Patogiau naudojant programėlę

Speciali programa EVSEMaster leidžia tinkinti įkroviklio veikimą. Iš jo galite suplanuoti įkrovimą ir nustatyti maksimalų automobilio lygį bei įkrovimo laiką. Taip pat gausite prieigą prie įkrovimo istorijos, kurią galite atsisiųsti ir bendrinti. Programėlė jungiasi prie įkroviklio per „Bluetooth“ ir yra pasiekiama „Google Play“ ir „App Store“.

Pažangios saugos funkcijos

Besen F30 sukurtas maksimaliam naudotojo saugumui. Įkroviklis turi daugybę saugos funkcijų, įskaitant apsaugą nuo atviros grandinės, apsaugą nuo žemos įtampos ir apsaugą į žemę. Be to, įspėjimo ir stebėjimo funkcijos aptinka įkrovimo būsenos sutrikimus, sumažindamos gedimo riziką ir apsaugodamos naudotojus ir transporto priemones.

Patvarumas ir universalumas visomis sąlygomis

F30 pasižymi tvirta ABS ir PC konstrukcija, kuri užtikrina atsparumą mechaniniams pažeidimams ir atšiaurioms oro sąlygoms. IP66 įvertinimo įkroviklis yra apsaugotas nuo vandens ir dulkių, todėl jį galima saugiai naudoti. Be to, jis turi CE ir FCC sertifikatą, patvirtinantį atitiktį tarptautiniams saugos ir kokybės standartams.

Lankstumas ir įkrovimo našumas

Besen F30 yra suderinamas su daugybe įtampų (100V–250V) ir siūlo reguliuojamą srovę (16/32A), todėl galite pritaikyti įkrovimo galią pagal konkrečius jūsų transporto priemonės reikalavimus. Maksimali 7,2 kW įkrovimo galia užtikrina greitą ir efektyvų energijos papildymą, o darbinės temperatūros diapazonas nuo -25°C iki 55°C leidžia įkrovikliui pritaikyti įvairioms klimato sąlygoms, garantuojantį patikimumą ištisus metus.

GamintojasBesen
ModelisF30 APP
Tvirtinimo vietaSiena / stovas
RežimasC (su kištuku)
SertifikavimasCE, FCC
Apsaugos laipsnisIP66
Vardinė įtampa100-250 V
Vardinė srovė16/32A
Maksimali galia3,6 kW/7.2kW
fazinis režimasvienfazis
darbo temperatūra-25°C ~55°C
Korpuso medžiagaABS + PC
TaikymasEVSEMaster
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas