Belaidžio įkrovimo stovas Nillkin (Mystic Silver)
Prekės kodas: 054177

Belaidžio įkrovimo stovas Nillkin (Mystic Silver)

Prekės kodas: 054177
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2274
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Nillkin belaidžio įkrovimo stovas (sidabrinis)

Nillkin belaidžio įkrovimo stovas yra praktiškas, šiuolaikiškos išvaizdos gaminys, leidžiantis patogiai nustatyti telefoną bet kokiu kampu kraunant, kad galėtumėte patogiai vesti vaizdo skambučius, verslo susitikimus ar žiūrėti turinį internete. Galite dėti telefoną ant stovo tiek horizontaliai, tiek vertikaliai, taip padidindami patogumą. Įkrovimo stovas palaiko MagSafe, todėl iPhone įkrovimas yra nepaprastai paprastas. Sukurtas lašelio formos ir pagamintas iš grūdinto stiklo ir aliuminio su matiniu paviršiumi, šis stovas pasižymi išskirtine elegancija. Naudojamos medžiagos yra patvarios ir lengvai valomos, todėl šiuo praktišku prietaisu galėsite džiaugtis kuo ilgiau.

Stipri trauka

Atsižvelgiant į jūsų įrenginius, stove įmontuotas stiprus rubidžio magnetas, kurio pakanka 4 iPhone 12 Pro telefonams. Dėl savo telefono galite būti ramūs – jis bus tvirtai pritvirtintas prie stovo, nesvarbu, ar pastatysite jį vertikaliai, horizontaliai, ar daugiau ar mažiau aštriu kampu.

Greitas įkrovimas

Nillkin įkrovimo stovas suteikia 7,5 W įkrovimo galią, kad būtų galima greitai papildyti jūsų įrenginio energiją. 46 ventiliacijos angos gale ir spausdintinės plokštės bei ritės atskyrimas užtikrina efektyvų šilumos išsklaidymą.

Apgalvotas dizainas

Lašelio formos kompaktiškas Nillkin įkrovimo stovas pasižymi apgalvotu dizainu, leidžiančiu ne tik nustatyti telefoną bet kokiu kampu ir vienu metu jį įkrauti, bet ir fotografuoti. Stovo forma ir dizainas telefoną tvirtina tik per centrinę dalį, kad nesubraižytų telefono kamerų ir būtų galima fotografuoti. Be to, įkroviklis turi užapvalintus kraštus ir neslidus lipdukus, užtikrinančius stabilumą ir saugumą.

Kelių aspektų apsauga

Įrenginyje yra FOD (svetimų objektų aptikimo) funkcija, kuri padidina įkroviklio naudojimo saugumą. Kai aptinka, kad prie jo yra pritvirtintas koks nors pašalinis elementas, pvz., raktai, jis automatiškai išsijungia, kad būtų išvengta perkaitimo ar perkrovos pavojaus. Įkroviklis taip pat turi apsaugą nuo viršįtampio, trumpojo jungimo ir per aukštos įtampos. Šviesos indikatorius, esantis priešais įkrovimo skydelį, informuos, kada įkroviklis įjungtas ir kada jis kraunamas.

Lengva transportuoti

Dėl kompaktiškų matmenų ir svorio bei sulankstomo dizaino stovą labai lengva transportuoti – tilps į portfelį, kuprinę ar net nedidelį krepšį.

Paketo turinys

  • Įkroviklis x 1

  • USB-C laidas x 1

  • Rankinis x 1

Prekės ženklas Nillkin
Modelis NKT11
Spalva Sidabrinė
Power15W
MagSafe SupportTaip
MedžiagaAliuminio lydinys, plastikas, grūdintas stiklas
Matmenys140,5 x 77 x 21,4 mm
Svoris168g
Kabelio ilgis 1,2m
Įkrovimo efektyvumas 80%
Įvesties galia 5V/9V/12V (reikalingas QC2.0/QC3.0/PD adapteris)
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas