Belaidžio įkrovimo stovas Choetech T555-F 15 W (juodas)
Prekės kodas: 053108

Belaidžio įkrovimo stovas Choetech T555-F 15 W (juodas)

Prekės kodas: 053108
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1895
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Belaidžio įkrovimo stovas Choetech T555-F 15 W (juodas)

Mėgaukitės greitu ir patogiu belaidžiu savo išmaniojo telefono įkrovimu. Choetech T555-F įkrovimo stovas suteikia iki 15 W galią, o dėl išmanaus dizaino leidžia telefoną padėti tiek horizontaliai, tiek vertikaliai. Taigi galite laisvai žiūrėti vaizdo įrašus, gaminti maistą pagal „YouTube“ receptus, dalyvauti internetiniuose susitikimuose ir dar daugiau! Rinkinyje taip pat yra maitinimo įkroviklis ir 1,2 m laidas.

Choetech/T555-F/3

Greitas įkrovimas

Įkroviklis leidžia įkrauti suderinamus įrenginius iki 15 W, 10 W arba 7,5 W – tiesiog prijunkite jį naudodami pridedamą adapterį. Produktas puikiai veiks su daugeliu žinomų prekės ženklų išmaniųjų telefonų – nesijaudinkite dėl suderinamumo problemų. Jums net nereikia išimti telefono iš dėklo (iki 5 mm)! Pastaba: norint pasiekti maksimalų našumą, rekomenduojama išimti išmanųjį telefoną iš dėklo. Įkrovikliui trukdo banko kortelės, metaliniai žiedai ir magnetinės pagalvėlės. Produktas nesuderinamas su išmaniaisiais laikrodžiais.

Choetech/T555-F/6

Pritaikyta jums

Užtikrinkite patogią vartotojo patirtį Įkroviklis leidžia išmanųjį telefoną pastatyti horizontaliai arba vertikaliai – pastatykite jį taip, kaip norite, ir mėgaukitės patogumu žiūrėdami filmą ar dalyvaudami vaizdo konferencijoje. Produktas taip pat užtikrina naudojimo saugumą. Jis, be kita ko, veiksmingai apsaugotas nuo perkaitimo ir trumpojo jungimo. Informacija apie įkroviklio būseną suteiks jums įmontuotą LED indikatorių, kuris generuoja švelnią, žemo intensyvumo šviesą – nesijaudinkite, kad tai jus trikdys naktį.

Choetech/T555-F/1

Dėžutėje

  • Įkrovimo stovas
  • Įkroviklis
  • 1,2 m kabelis
Prekės ženklas Choetech
Modelis T555-F
Spalva Juoda
Power 15 W maks.
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas