Belaidis sulčių trintuvas Deerma NU06
Prekės kodas: 050801

Belaidis sulčių trintuvas Deerma NU06

Prekės kodas: 050801
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3064
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Belaidis sulčių maišytuvas Deerma NU06

Skanus kokteilis darbui? Maistingas kokteilis sporto salei? O gal sveikuoliški putėsiai Jūsų vaikui? Deerma NU06 trintuvas leis paruošti visa tai ir dar daugiau! Prietaisas išsiskiria savo greičiu iki 19 000 aps./min., buvo aprūpintas aukščiausios klasės peiliukais, todėl per trumpą laiką susmulkina visus ingredientus. Jis taip pat itin lengvas ir nešiojamas – visada galite turėti su savimi. Dar daugiau, trintuvas yra belaidis – po vieno įkrovimo jis leis paruošti apie 6-8 kokteilius.

12Deerma/DEM-NU06/3

Visada po ranka

Eiate į iškylą ar į sporto salę? O gal darbe norite pasigaminti skanų kokteiliuką? Jokių problemų – dėl savo lengvo, nešiojamo, belaidžio dizaino trintuvas gali būti su jumis beveik visur. Prietaisas yra pakankamai patogus, kad lengvai tilptų į rankinę ar kuprinę. Pasiimkite jį į baseiną, kelionę dviračiu ar kelių dienų kelionę ir neatsisakykite dienos vitaminų dozės!

12Deerma/DEM-NU06/5

Skanus kokteilis per kelias akimirkas

Su trintuvu galite greitai paruošti skanų, sveiką kokteilį, vaisių kokteilį, šerbetą ar putėsius. Prietaisas išsiskiria greičiu iki 19 000 aps./min. ir yra su dvigubu dantytu peiliuku. Tai leidžia labai greitai susmulkinti vaisius ar daržoves. Paruoškite skanų, subtilų kokteilį ir pamirškite apie apetitą keliančias, netiksliai sumaišytas daleles!

12Deerma/DEM-NU06/7

Belaidis veikimas

Išsilaisvinkite nuo laidų ir įgykite galimybę patogiai ruošti kokteilius, kad ir kur būtumėte. Blenderis NU06 veikia belaidžiu būdu – jame sumontuota galinga 1500 mAh talpos baterija. Pilnai įkrautas įrenginys leis paruošti apie 6-8 stiklines gėrimo. Taigi galite patys pasigaminti kokteilių arba pasidalinti kokteiliais su draugais! Norėdami įkrauti maišytuvą, jums reikia tik apie 3 valandas. Specialus indikatorius praneš, kai išsikrauna akumuliatorius.

12Deerma/DEM-NU06/8

Saugus naudojimas

Norėdami įjungti trintuvą, paspauskite atitinkamą mygtuką 2 kartus – kad nereikėtų jaudintis, kad įrenginys netyčia įsijungs transportavimo metu. Produktas taip pat labai nepralaidus – nesijaudinkite, kad jis nesandarys. Jo papildomas privalumas – specialus šviesos indikatorius, kuris informuos, ar trintuvas tinkamai paruoštas naudoti. Jei puodelis neteisingai įdėtas, įrenginys neįsijungs.

12Deerma/DEM-NU06/4

Pridedamas praktiškas dangtelis

Dabar galite lengvai pasiimti kokteilį į sporto salę arba į darbą. Maišytuvo puodelis puikiai tiks ir kaip puodukas, o kartu su juo yra praktiškas dangtelis su gėrimo anga, kuria lengvai uždengsite. Taigi galėsite patogiai laikyti rankinėje ar kuprinėje! Dangtelis taip pat yra labai nepralaidus – nesijaudinkite, kad nieko neištekės. Be to, puodelis pagamintas iš aukštos kokybės PCTG plastiko, kuris yra saugus sveikatai, lengvas, patvarus ir lengvai valomas.

12Deerma/DEM-NU06/6

Dėžutėje

  • Blender
  • Dangtis
  • USB laidas
  • Naudotojo vadovas
Prekės ženklas Deerma
Vardas Mini sulčių maišytuvas
Modelis DEM-NU06
Greitis Apytiksliai 19 000 aps./min
Darbo galia 140 W
Darbinė įtampa 7.4 V
Įkrovimo įtampa 5 V
Įkrovimo intensyvumas 1 A
Akumuliatoriaus talpa 1500 mAh
Įkrovimo laikas Apytiksliai 3 val.
Darbo laikas Apytiksliai 15 dienų / 6-8 puodeliai
Talpa 400 ml
Medžiaga (puodelis) PCTG
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas