Belaidis slėginis ploviklis Pro Hoto QWXCJ002, 20V
Prekės kodas: 046179

Belaidis slėginis ploviklis Pro Hoto QWXCJ002, 20V

Prekės kodas: 046179
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
9300
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Pro Hoto QWXCJ002 akumuliatorinė aukšto slėgio plovimo mašina, 20V

Norite lengvai išvalyti automobilį? Arba sodą laistyti greičiau ir efektyviau? Su HOTO akumuliatoriniu slėginiu plovikliu tai bus įmanoma! Jis pasiteisins daugelyje situacijų, o dėl lengvo svorio ir ergonomiško dizaino juo bus patogiau naudotis. Dėl 2500 mAh Li-lon įkraunamos baterijos jis veikia iki 45 minučių, todėl galite lengvai atlikti suplanuotus darbus.


Didelė galia

Akumuliatorinę skalbyklę HOTO išskiria iki 2,0 MPa vandens slėgis. Negana to, kad valymas būtų efektyvesnis, jame sumontuotas galingesnis 14 mm dviejų galvučių siurblys, galintis išpurkšti iki 200 l vandens per valandą. Dėl to dirbti su juo daug patogiau.


Skirtingi veikimo režimai

Galite lengvai pritaikyti HOTO akumuliatorinį aukšto slėgio plovimo įrenginį pagal savo poreikius. Siūlomi keli darbo režimai, kuriuos nesunkiai pakeisite sukdami įrenginio galvutę. Galite pasirinkti iš JET režimo, kuris generuoja tiesią srovę; TILTED režimas, kai vandens srovė nukreipta žemyn; 20 ir 40 laipsnių režimai, taip pat PUTO IR DUŠO režimas, su kuriuo lengvai nuplausite automobilį putomis ir vandeniu.


Daugiafunkcinė skalbyklė

Slėginė plovimo mašina HOTO tinka daugeliui kasdienių užduočių. Juo galima laistyti gėles, valyti laiptus, langus ir grindis, bet ne tik! Taip pat puikiai tinka kilimams, automobiliams ir dviračiams valyti. Tai daugiafunkcis įrankis, padedantis išvalyti įvairiausią įrangą.


Naudojimo patogumas

Skalbyklė HOTO buvo sukurta atsižvelgiant į patogumą. Jis sveria iki 1,5 kg, todėl yra lengvas. Be to, ergonomiška rankena puikiai gulės rankoje, todėl plaunant automobilį bus lengviau ir patogiau valdyti. Be to, ilgoje 6 metrų žarnoje yra filtravimo sistema, apsauganti nuo užteršimo.


Ilgas veikimo laikas

HOTO turi didelę 2500 mAh talpos bateriją, suteikiančią įrangos veikimo laiką iki 45 minučių. Tai suteikia galimybę vienu įkrovimu nuplauti iki dviejų automobilių! Be to, skalbyklės baterija rodo IPX6 atsparumą vandeniui, todėl galite saugiai naudotis įrenginiu.


Prodiuseris HOTO
Modelis QWXCJ002
Matmenys 360 × 500 × 80 mm
Svoris 1,5 kg
Veikimo laikas iki 45 min
Darbo galia 330 W
Akumuliatorius Li-lon
Akumuliatoriaus talpa 2500 mAh
Vardinė įtampa 45 Wh
Vandens slėgis iki 2,0 MPa
Atsparumas vandeniui IPX6
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas