Belaidis indukcinis įkroviklis Choetech T524-S, 10W (juodas)
Prekės kodas: 3941627955281

Belaidis indukcinis įkroviklis Choetech T524-S, 10W (juodas)

Prekės kodas: 3941627955281
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1209
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Choetech 10 W greitas belaidis indukcinis įkroviklis (juodas)

Akimirksniu įkraukite išmanųjį telefoną ir sutaupykite laiko! Choetech 10 vatų greitas belaidis indukcinis įkroviklis yra suderinamas su daugeliu populiarių įrenginių ir turi platų įkrovimo laikiklį, kuris taip pat leidžia įkrauti horizontaliai ir palengvina naudojimąsi telefonu. Įrenginys turi LED foninį apšvietimą ir neslidumo funkcijas, o jo pasvirimo kampas siekia iki 60°. Įkroviklio naudojimas yra visiškai saugus.

4.jpg

Platus suderinamumas

Didžiulis Choetech indukcinio įkroviklio pranašumas yra platus universalumas. Su jo pagalba galite įkrauti 10 vatų galios Samsung modelius: Samsung Galaxy S10E/S10/S10+, Note 8/Note 9, S9/S9+, S8/S8+, Note 5, S7/S7 Edge, S6 Edge+ (tinkamas). reikalingas adapteris, kad būtų palaikoma QC 2.0 arba QC 3.0 greito įkrovimo technologija). 7,5 vatų galia įkrausite iPhone modelius: 11 Pro/11 Pro Max, 11, XR/XS/XS Max, X, 8/8 Plus. Kita vertus, standartinis 5 W įkrovimas galimas naudojant Qi palaikančius įrenginius, tokius kaip Samsung S6/S6 Edge.

5.jpg

Greitas įkrovimas

Naudojant Choetech belaidį indukcinį įkroviklį sutrumpės laikas, kurį turėsite laukti, kol telefono baterija bus įkrauta. 3 valandos ir 14 minučių yra laikas, kurio reikia visiškai įkrauti Samsung Galaxy 10. Naudojant kitus įkroviklius, šis laikas padidėtų iki 3 valandų ir 45 minučių. „iPhone X“ modelis bus įkraunamas per 3 valandas ir 40 minučių – naudojant standartinius įkroviklius šis laikas pailgėtų iki maždaug 4 valandų. Choetech įkroviklis sutrumpina įkrovimo procesą maždaug 30 minučių. Pamirškite apie ilgą laukimą!

6.jpg

Puikus naudojimo patogumas

Dviejų kokybiškų indukcinių ritinių dėka gaminys turi platesnę įkrovimo bazę, leidžiančią įkrauti įrenginį, esantį tiek vertikaliai, tiek horizontaliai. Tai leidžia patogiai naudotis telefonu net kraunant. Galite patogiai žiūrėti filmus, atsiduoti skaitymui ar žaidimams. Įkroviklio pasvirimo kampas yra 60°, o tai dar labiau padidina naudojimo patogumą. Jei jūsų telefono dėklo storis neviršija 4 mm, prieš įkraunant jo išimti iš įrenginio nereikia. Tačiau būtina pašalinti visas magnetines ar metalines dalis.

2.jpg

Dar daugiau patogumų

Neslidžios silikoninės dėklo dalys užtikrina, kad įkroviklis tvirtai laikysis savo vietoje. Taigi jums nereikės jaudintis dėl įkrauto telefono saugumo. LED foninis apšvietimas, informuojantis apie įrenginio veikimą, pasižymi itin švelnia šviesa, todėl netrukdys miegoti kraunant naktį. Įkroviklis turi išmanųjį lustą, kuris, be kita ko, užtikrina kelių lygių apsaugą nuo viršsrovių, perkaitimo, viršįtampių ir trumpojo jungimo.

1.jpg

Įtraukta:

  • Choetech belaidis indukcinis įkroviklis
  • USB / mikro USB laidas (1,2 m)
  • Naudotojo vadovas
Gamintojas Choetech
Modelis T524-S
Power 10 W (maks.)
Spalva Juoda
Kabelių jungtys USB / Micro USB
Kabelio ilgis 1,2 m
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas