Belaidis įkroviklis Nillkin Magic Disk III (rudas)
Prekės kodas: 060316

Belaidis įkroviklis Nillkin Magic Disk III (rudas)

Prekės kodas: 060316
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1071
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Nillkin Magic Disk III belaidis įkroviklis (rudas)

Nillkin Magic Disk III yra daugiau nei paprastas belaidis įkroviklis. Šis elegantiškas, kompaktiškas įtaisas, pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, ne tik supaprastina kasdienį įrenginio įkrovimą, bet ir suteikia stilingumo bet kokiam interjerui. Su išmaniąja objektų aptikimo sistema, subtiliu naktiniu apšvietimu ir įspūdingu įkrovimo efektyvumu „Nillkin Magic Disk III“ yra būtinas priedas tiems, kurie vertina patogumą, saugumą ir dizainą.

Elegantiškas dizainas

Nillkin Magic Disk III išsiskiria ne tik funkcionalumu, bet ir išvaizda. Padengtas odą primenančia medžiaga, su subtiliu gamintojo logotipu ir elegantišku sidabriniu žiedu, bet kuriai erdvei suteikia prabangos. Šis įkroviklis yra ne tik praktiškas prietaisas, bet ir dekoratyvinis elementas.

Kompaktiškas ir nešiojamas

Viena iš pagrindinių Nillkin Magic Disk III savybių yra kompaktiškas dizainas. 105 x 105 x 14 mm matmenys lengvai telpa į bet kokį krepšį ar kuprinę, todėl puikiai tinka dažnai keliaujantiems. Šio įkroviklio nešiojamumas užtikrina, kad visada su savimi turėsite patikimą maitinimo šaltinį.

Intelligent Object Detection

Šiame įkroviklyje įrengta pažangi objektų aptikimo sistema, apsauganti nuo perkaitimo ir perkrovos. Tai reiškia didesnį įkroviklio ir įrenginio saugumą.

Švelnus nakties apšvietimas

Nillkin Magic Disk III turi šviečiančius žiedus, todėl naktį lengva rasti įrenginio vietą. Šviesa pakankamai švelni, kad netrikdytų miego.

Įkrovimo efektyvumas

Kai įkrovimo efektyvumas viršija 70%, „Nillkin Magic Disk III“ užtikrina greitą ir efektyvų jūsų įrenginio įkrovimą. Jis palaiko 5V/2A įvestį ir 5V/1A išvestį, todėl užtikrina optimalias daugelio belaidžių įrenginių įkrovimo sąlygas.

Paketo turinys:

Įkroviklis x 1

Kabelis x 1

Instrukcijų vadovas x 1

 

Specifikacijos:

BrandNillkin
ModelisMC011
SpalvaRuda
Įvestis5V/2A
Išvestis5V/1A
Perdavimo atstumas<6mm
Charging Efficiency>70%
Matmenys105 x 105 x 14 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas