Belaidis įkroviklis Nillkin Magic Disk III (juodas)
Prekės kodas: 060314

Belaidis įkroviklis Nillkin Magic Disk III (juodas)

Prekės kodas: 060314
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1071
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Belaidis įkroviklis Nillkin Magic Disk III (juodas)

Nillkin Magic Disk III yra daugiau nei tik belaidis įkroviklis. Šis elegantiškas, kompaktiškas prietaisas, pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, ne tik palengvina kasdienį prietaiso įkrovimą, bet ir tampa stilingu bet kokio interjero priedu. Su išmaniąja objektų aptikimo sistema, subtiliu naktiniu apšvietimu ir įspūdingu įkrovimo efektyvumu „Nillkin Magic Disk III“ yra būtinas priedas kiekvienam, vertinančiam patogumą, saugumą ir dizainą.

Elegantiškas dizainas

Nillkin Magic Disk III išsiskiria ne tik funkcionalumu, bet ir išvaizda. Padengtas odą primenančia medžiaga, su subtiliu gamintojo logotipu ir elegantišku sidabriniu apvadu suteikia prabangos bet kuriai erdvei. Šis įkroviklis yra ne tik praktiškas prietaisas, bet ir dekoratyvinis elementas.

Kompaktiškas ir nešiojamas

Viena iš pagrindinių Nillkin Magic Disk III savybių yra kompaktiškas dizainas. 105 x 105 x 14 mm matmenys lengvai telpa į bet kokį krepšį ar kuprinę, todėl puikiai tinka dažnai keliaujantiems. Lengvas šio įkroviklio gabenimas užtikrina, kad visada su savimi turėsite patikimą energijos šaltinį.

Intelligent Object Detection

Šis įkroviklis turi pažangią objektų aptikimo sistemą, kuri apsaugo nuo perkaitimo ir perkrovos. Tai reiškia didesnį įkroviklio ir įkraunamo įrenginio saugumą.

Subtilus naktinis apšvietimas

Nillkin Magic Disk III turi apšviestą kraštelį, todėl naktį lengva rasti įrenginio vietą. Šviesa yra pakankamai švelni, kad netrikdytų jūsų miego.

Įkrovimo efektyvumas

Įkrovimo efektyvumas viršija 70%, „Nillkin Magic Disk III“ užtikrina greitą ir efektyvų jūsų įrenginio įkrovimą. Jis palaiko 5V/2A įvestį ir 5V/1A išvestį, todėl užtikrina optimalias daugelio belaidžių įrenginių įkrovimo sąlygas.

Paketo turinys:

Įkroviklis x 1

Kabelis x 1

Instrukcijų vadovas x 1

 

BrandNillkin
Spalva Juoda
Įvestis 5V/2A
Perdavimo atstumas <6mm
Charging Efficiency >70%
Matmenys 10_1010 x 1010 x 1010 14_
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas