Belaidis Bluetooth garsiakalbis W-KING D8 MINI 30W (juodas)
Prekės kodas: 9-048915

Belaidis Bluetooth garsiakalbis W-KING D8 MINI 30W (juodas)

Prekės kodas: 9-048915
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
5258
63,35 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Belaidis Bluetooth garsiakalbis W-KING D8 MINI 30W (juodas)

W-KING D8 Mini belaidis garsiakalbis puikiai tinka kepsniams, išvykoms iš miesto ar paplūdimio vakarėliams. Jis išsiskiria iki 30 W galia ir suteikia natūralų, ausiai malonų garsą. Jis taip pat yra atsparus vandeniui (IPX6) ir veikia iki 24 valandų. Prie jo galite prisijungti įvairiais būdais – pavyzdžiui, AUX laidu arba per Bluetooth 5.0.

W-KING/D8-MINI-black/2

Puiki garso kokybė

Aiškus garsas, sodrios detalės ir paryškinti, gilūs žemieji dažniai – tai tik dalis D8 Mini garsiakalbio pranašumų. Prietaisas aprūpintas 2 didelio našumo akustiniais tvarkykles ir 2 pasyviaisiais žemųjų dažnių garsiakalbiais, o jo išėjimo galia siekia 30 vatų. Taip pat galimi įvairūs EQ nustatymai, todėl galite dar labiau pritaikyti garsą pagal savo lūkesčius. Atraskite savo mėgstamas dainas nauja ir patobulinta kokybe!

W-KING/D8-MINI-black/3

Ilgas veikimo laikas

Su W-KING jums nereikės jaudintis, kad garsiakalbis išsikraus pačiu tinkamiausiu momentu ir sugadins jūsų vakarėlio linksmybes. D8 Mini turi integruotą ilgai veikiančią bateriją, kuri gali leisti muziką iki 24 valandų. Budėjimo režimu įrenginys veikia iki 7 dienų. Garsiakalbio įkrovimas neužtruks – užtenka maždaug 3-4 valandų.

W-KING/D8-MINI-black/10

Įvairios ryšio parinktys

Laisvai leiskite muziką iš įvairių šaltinių. Pavyzdžiui, prie garsiakalbio galite prijungti planšetinį kompiuterį ar telefoną – tiesiog naudokite AUX laidą. D8 Mini taip pat palaiko TF korteles ir USB diskus. Belaidžių sprendimų mėgėjams gamintojas paruošė ir kažką ypatingo – tai leidžia prie įrenginio prisijungti per Bluetooth 5.0 arba NFC. Išsilaisvinkite nuo laidų ir mėgaukitės patikimu perdavimu!

W-KING/D8-MINI-black/4

Galima prijungti 2 garsiakalbius

Aukštos kokybės stereo garsas? Su W-KING D8 Mini tai įmanoma! Tiesiog suporuokite 2 garsiakalbius – įrenginiai prisijungs vos per 10 sekundžių. Mėgaukitės greitu, be rūpesčių garso sinchronizavimu ir gaukite bendrą iki 60 W galią. Su W-KING sužavėsite bet kurį vakarėlį!

W-KING/D8-MINI-black/5

Sustiprintas dizainas

Ar vykstate į kelionę? O gal planuojate iškylą paplūdimyje? Pasiimk garsiakalbį su savimi! D8 Mini veiks net ir itin sudėtingomis sąlygomis. Jis išsiskiria IPX6 atsparumu vandeniui – nebijo lietaus ar atsitiktinio aptaškymo. Jis taip pat turi sustiprintą dizainą, todėl jis mažiau pažeidžiamas.

W-KING/D8-MINI-black/9

Visada po ranka

Kas dar leidžia D8 Mini garsiakalbiui jus lydėti beveik visur? Lengvas, nešiojamas dizainas! Prietaisas itin patogus – jo išmatavimai apie 25,14 x 9,45 x 9,45 cm. Nešiojamumą palengvina praktiškas dirželis – galite laisvai reguliuoti jo ilgį, o kai nereikia, tiesiog nuimkite ir paslėpkite, kad netrukdytų.

W-KING/D8-MINI-black/8

Dėžutėje

  • garsiakalbis
  • Įkrovimo laidas (USB-C)
  • 3,5mm garso kabelis
  • Naudotojo vadovas
Prekės ženklas W-KING
Modelis D8 Mini
Spalva Juoda
Prisijungimas Belaidis („Bluetooth“, NFC), AUX laidas, TF kortelė, USB diskas
Bluetooth versija 5,0
diapazonas Iki 10 m
Maitinimas 30 W maks.
Veikimo laikas Apytiksliai 24 h
Darbo laikas budėjimo režimu Apytiksliai 7 dienos
Įkrovimo laikas Apytiksliai 3–4 val.
Atsparumas vandeniui IPX6
Matmenys 25,14 x 9,45 x 9,45 cm
Kita EQ nustatymai
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas