Belaidis Bluetooth garsiakalbis W-KING D8 60W (juodas)
Prekės kodas: 9-048917

Belaidis Bluetooth garsiakalbis W-KING D8 60W (juodas)

Prekės kodas: 9-048917
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
9593
118,44 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Belaidis Bluetooth garsiakalbis W-KING D8 60W (juodas)

Vykstate atostogauti ar į vakarėlį? Pasiimkite mėgstamas dainas su savimi! Belaidis garsiakalbis W-KING D8 suteikia iki 50 W galią ir leidžia mėgautis fantastiška garso kokybe. Jis taip pat išsiskiria iki 30 valandų veikimo laiku ir patvariu vandeniui atspariu dizainu. Įrenginys taip pat palaiko įvairius prisijungimo būdus, įskaitant Bluetooth 5.0 ir NFC.

W-KING/D8-black/5

Ilgas veikimo laikas – Powerbank funkcija

Tegul jūsų mėgstamos dainos padaro jūsų kasdienius darbus, susitikimus su draugais ar keliones malonesnius. D8 garsiakalbis aprūpintas 10400 mAh talpos baterija, kuri užtikrina iki 30 valandų baterijos veikimo laiką. Naudodami W-KING klausykitės muzikos tiek ilgai, kiek norite – nebereikia nerimauti, kad įranga per greitai išsikraus! Produktas taip pat gali veikti kaip maitinimo šaltinis – naudokite jį planšetiniam kompiuteriui ar telefonui įkrauti, kai esate išvykoje ir neturite kitos galimybės.

W-KING/D8-black/2

Kelios ryšio parinktys

Garsiakalbis leidžia patogiai leisti muziką iš skirtingų šaltinių – jums nereikia savęs riboti. D8 palaiko TF korteles ir leidžia prijungti pasirinktus įrenginius AUX kabeliu. Taip pat turite belaidžių sprendimų. Jei norite, prisijunkite prie garsiakalbio per Bluetooth 5.0 arba NFC. Mėgaukitės stabiliu, greitu perdavimu, pamirškite atsilikimą ir gaukite daugiau laisvės klausydami muzikos ar kalbėdami telefonu.

W-KING/D8-black/4

Puiki garso kokybė

Puiki harmonija, sodrios detalės ir stiprus, aiškus garsas – tai tik dalis D8 garsiakalbio privalumų. Įrenginys išsiskiria iki 50 W galia ir garantuoja fantastišką garso kokybę – mėgaukitės ryškiais aukštais ir giliais, paryškintais žemaisiais dažniais. Taip pat yra 2 EQ režimai – Indoor ir Outdoor. Pritaikykite garsą pagal esamą situaciją ir patirkite dar geresnę muzikinę patirtį!

W-KING/D8-black/7

Nebaugina sudėtingos sąlygos

D8 garsiakalbis veiks beveik bet kurioje situacijoje. Jis aprūpintas specialiu apsauginiu dangteliu ir pasižymi IPX6 atsparumu vandeniui. Tai reiškia, kad jums nereikės nerimauti, jei kelionės metu netyčia jį kažkuo apipylėte arba patektumėte į lietų. Prietaisas taip pat yra labai patvarus ir atsparus mechaniniams pažeidimams. Jame taip pat yra praktiškas dirželis, kurį lengva nešiotis.

W-KING/D8-black/6

Dėžutėje

  • D8 garsiakalbis
  • Įkrovimo laidas (USB-C)
  • 3,5mm garso kabelis
  • Naudotojo vadovas
Prekės ženklas W-KING
Modelis D8
Spalva Juoda
Prisijungimas Belaidis („Bluetooth“ arba NFC), AUX laidas, TF kortelė
Bluetooth versija 5,0
Maitinimas 50 W maks.
Baterijos talpa 10400 mAh
Darbo laikas Iki 30 val.
Įkrovimo prievadas USB-C
Atsparus vandeniui IPX6
Kita Powerbank, 2 EQ režimai
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas