Belaidis Bluetooth garsiakalbis Tronsmart Nimo Green (žalias)
Prekės kodas: 053308

Belaidis Bluetooth garsiakalbis Tronsmart Nimo Green (žalias)

Prekės kodas: 053308
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2386
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Tronsmart Nimo Bluetooth belaidis garsiakalbis (žalias)

Leisk į muzikinę kelionę su kompaktiška Tronsmart Nimo belaidžiu garsiakalbiu! Įrenginys palaiko „Bluetooth“ 5.3 versiją, užtikrinantį patikimą ryšį iki 15 metrų atstumu. SBC garso kodekas leis jums mėgautis puikia garso kokybe. Gaminio svoris neviršija 110 g, todėl jį patogiai galėsite pasiimti bet kur, mėgaudamiesi mėgstamų dainų skambesiu bet kuriuo metu. Transportavimą dar labiau palengvina praktiškas dirželis. Vieno įkrovimo pakanka, kad muzika džiugintų iki 12 valandų. Be to, įrenginys leidžia laisvai skambinti telefonu ir prijungti 2 garsiakalbius stereo režimu. Dėl IPX7 atsparumo vandeniui jis yra pasirengęs dirbti bet kokiomis sąlygomis!

Tronsmart/Nimo-Green/1

Muzika, kuri užpildys kambarį

Patirkite muziką nauju būdu. Garsiakalbis aprūpintas pažangiu SBC garso kodeku ir palaiko platų dažnių diapazoną nuo 100Hz iki 18KHz, užtikrinant puikų garso atkūrimą visose detalėse. Patirsite sodrius žemuosius dažnius, aiškius vidurius ir krištolo skaidrumo aukštus garsus, kad pagerintumėte mėgstamas melodijas. Be to, naudodami stereofoninį susiejimą, galite išplėsti garso erdvę ir mėgautis dar labiau įtraukiančia muzikos patirtimi sujungę 2 Nimo garsiakalbius.

Tronsmart/Nimo-Green/6

Patikimas Bluetooth 5.3 ryšys

Tronsmart Nimo belaidėje kolonėlėje naudojama naujausia Bluetooth 5.3 technologija, užtikrinanti stabilų ir greitą ryšį. Atviroje vietoje esant iki 15 metrų atstumu galite laisvai judėti kambaryje neprarandant garso kokybės. A2DP/AVRCP/HFP/HSP Bluetooth profilis suteikia universalų suderinamumą su įvairiais įrenginiais, tokiais kaip išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai ir nešiojamieji kompiuteriai.

Tronsmart/Nimo-Green/3

Kažkas daugiau nei muzika

Naudodami praktiškus garsiakalbio korpuso mygtukus, galite patogiai slinkti per dainas, atsiliepti, baigti arba atmesti įeinančius skambučius arba suaktyvinti balso asistentą. Nuo šiol tikras patogumas gali būti po ranka!

Tronsmart/Nimo-Green/9

Iki 12 darbo valandų

Galinga 700 mAh baterija leidžia mėgautis mėgstama muzika iki 12 valandų (50 % garsumo). Taigi galite be rūpesčių pasiimti garsiakalbį į savaitgalio išvyką, iškylą parke ar į paplūdimį. Laikas, kurio reikia energijai atnaujinti, yra tik 3 valandos.

Tronsmart/Nimo-Green/5

Dėmesys detalėms

Dėka metalo meistriškumo, Nimo garsiakalbis ne tik užtikrina puikią garso kokybę, bet ir yra patvarus bei stilingas. IPX7 reitingas leidžia pasiimti įrenginį į paplūdimį, baseiną ar kelionę lietingą dieną nesijaudinant, kad jį sugadinsite. Be to, jo svoris yra tik 110 gramų – todėl visada galėsite nešiotis su savimi, o praktiškas dirželis leidžia pritvirtinti įrenginį prie kuprinės ar diržo, taip užtikrinant saugumą ir prieigą prie mėgstamos muzikos bet kuriuo metu.

Tronsmart/Nimo-Green/11

Įtraukta:

  • Belaidis garsiakalbis
  • Įkrovimo laidas
  • Naudotojo vadovas
Gamintojas Tronsmart
Modelis Nimo
Bluetooth versija 5.3
Bluetooth profilis A2DP/AVRCP/HFP/HSP
Garso kodekas SBC
Bluetooth diapazonas Iki 15 m (atviroje vietoje)
Apsaugos laipsnis IPX7
Išėjimo galia 5W
Įvesties galia 5V/500mA (USB-C prievadas).
Dažnių diapazonas 100Hz-18KHz
Įkraunama baterija 3,7V/700mAh
Veikimo laikas Iki 12 valandų (esant 50 % garsumui)
Įkrovimo laikas 3 valandos
Svoris 110 g
Spalva green
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas