Belaidis Bluetooth garsiakalbis EarFun UBOOM
Prekės kodas: 033911846294

Belaidis Bluetooth garsiakalbis EarFun UBOOM

Prekės kodas: 033911846294
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
6200
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

EarFun UBOOM Bluetooth belaidis garsiakalbis

Bluetooth belaidė EarFun garsiakalbė puikiai tiks ne tik namuose, bet ir vakarėlyje lauke ar keliaujant. Jis suteikia puikios kokybės erdvinį garsą ir vienu įkrovimu veikia iki 16 valandų. Jį prie pasirinkto įrenginio galite prijungti 2 būdais – 3,5 mm AUX kabeliu arba Bluetooth. Garsiakalbis yra ypač lengvas, nešiojamas ir atsparus vandeniui iki IPX7 lygio.

1.jpg

Aukštos kokybės garsas

Mėgaukitės nuostabiu, aiškiu ir natūraliu garsu. UBOOM garsiakalbyje yra 45 mm tvarkyklės, o jo išėjimo galia yra 2 x 12 W. Įrenginys gali suteikti daug detalių erdvinį garsą ir stiprų, gilų bosą. Galite sėkmingai jį naudoti, pavyzdžiui, vakarėlyje. Taip pat galite belaidžiu būdu susieti 2 garsiakalbius, kad gautumėte fantastišką stereo efektą.

7.jpg

2 prisijungimo galimybės

Yra 2 būdai prijungti garsiakalbį prie pasirinkto įrenginio. Pavyzdžiui, galite naudoti 3,5 mm AUX laidą (nepridedamas). Ar jums patinka belaidžių sprendimų laisvė? Prisijunkite prie garsiakalbio naudodami patikimą Bluetooth 5.0 ir mėgaukitės greitu, stabiliu perdavimu iki 30 m atstumu! Produktas suderinamas su išmaniaisiais telefonais, planšetiniais kompiuteriais ir nešiojamaisiais kompiuteriais ir kt.

6.jpg

Iki 16 valandų muzikos atkūrimo

Klausykite mėgstamų dainų net visą dieną. Per greitai išsikraunantis garsiakalbis jūsų planų nesugadins! Prietaisas aprūpintas patvaria 2200mAh talpos baterija, kurios dėka jo darbo laikas siekia 16 valandų. Norėdami jį įkrauti, prijunkite jį prie maitinimo šaltinio naudodami pridedamą USB-C laidą. Tai užtruks tik apie 4 valandas!

8.jpg

Lengvas, nešiojamas, atsparus vandeniui

EarFun UBOOM gali jus lydėti beveik visur. Jis toks mažas, kad nesunkiai tilps į kuprinę arba, pavyzdžiui, į dviračio butelių laikiklį. Sveriantis tik 585 g, tai nebus per didelė našta. Jis taip pat išsiskiria IPX7 atsparumu vandeniui. Garsiakalbis taip pat turi mažą rankenėlę, su kuria galite, pavyzdžiui, pritvirtinti prie kuprinės.

4.jpg

Patogus vartotojui

Garsiakalbiu naudotis itin paprasta. Jame yra keli lengvai pasiekiami mygtukai, kuriais galite, pavyzdžiui, įjungti arba išjungti, perjungti dainą, reguliuoti garsumą, pasirinkti patalpų/lauko režimą ir net tvarkyti įeinančius telefono skambučius (kai UBOOM yra suporuotas su išmaniuoju telefonu) . Įtaisytas LED indikatorius leis jums žinoti įrenginio būseną.

5.jpg

Dėžutėje

  • UBOOM belaidis garsiakalbis
  • USB-C laidas
  • Naudotojo vadovas
Prekės ženklas EarFun
Vardas UBOOM
Modelis SP200
Bluetooth versija 5.0
Bluetooth profiliai A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Keitiklis 2x45 mm
Išėjimo galia 2x12W
Signalo ir triukšmo santykis ≥80dB
Battery 7,4 V, 2200 mAh
Veikimo laikas Iki 16 val. (vykdymo laikas priklauso nuo garsumo lygio ir garso turinio tipo)
Įkrovimo laikas Apie 4 val.
Matmenys 166,5x88x88mm
Svoris 585g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas