Belaidės ausinės TWS EarFun AirMini2 (juodos)
Prekės kodas: 051835

Belaidės ausinės TWS EarFun AirMini2 (juodos)

Prekės kodas: 051835
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2458
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

TWS EarFun AirMini2 ausinės (juodos)

Su EarFun AirMini 2 galite mėgautis fantastiška garso kokybe ir komfortu be kompromisų. Įrengti 10 milimetrų garsiakalbiai, jie atkuria itin detalų, aiškų ir natūralų garsą. Jie siūlo iki 24 valandų muzikos atkūrimo su įkrovimo dėklu, o su integruotais mikrofonais galite palaikyti ryšį su artimaisiais, kad ir kur būtumėte. Ausinės taip pat yra lengvos, kompaktiškos ir patogios nešioti ilgą laiką.

Earfun/TW203B/8

Puiki garso kokybė

Atraskite naują garso dimensiją su EarFun AirMini 2. Ausinėse yra 10 milimetrų kompozitinės tvarkyklės, atsakingos už puikią garso kokybę. Detalių gausa, galingi ir gilūs bosai bei krištolo skaidrumo garsas privers jus iš naujo įsimylėti mėgstamas dainas. Nesvarbu, ar esate roko, hiphopo ar klasikinės muzikos gerbėjas, ausinės suteiks jums nuostabią garso patirtį!

Earfun/TW203B/2

Iki 24 valandų atkūrimo

Keliaujate į ilgą kelionę? Pasiimkite AirMini 2 ir klausykitės muzikos tiek ilgai, kiek norite! Galinga įkraunama baterija užtikrina iki 6 valandų nepertraukiamo ausinių naudojimo vienu įkrovimu. Komplekte taip pat yra įkrovimo dėklas, kuris leis atnaujinti ausinių energiją iki 3 kartų. Tai leidžia leisti muziką net visą dieną be pertrūkių!

Earfun/TW203B/7

Skambinkite laisvai

Dabar galite kalbėtis telefonu net ir itin perpildytose vietose! Ausinėse yra 2 aukštos kokybės mikrofonai, kurie tiksliai įrašys jūsų balsą, pašalindami aplinkos garsą. Taip galite būti tikri, kad skambinantieji išgirs visą svarbią informaciją, kuria turite su jais pasidalinti.

Earfun/TW203B/1

Turint omenyje žaidimų mėgėjus

Ar esate pasiruošę nepamirštamiems nuotykiams? EarFun AirMini 2 ausinės leis pasinerti į virtualų pasaulį! Jie siūlo specialų režimą, sukurtą atsižvelgiant į žaidėjus, kuris užtikrina mažą 100 ms delsą. Dėl to galite mėgautis puikiu garso ir vaizdo sinchronizavimu. Dabar galite lengvai išgirsti šliaužiančio priešininko žingsnius ir pasiekti dar vieną pergalę žaidime!

Earfun/TW203B/3

Lengvas ir kompaktiškas

EarFun AirMini 2 ausinės puikiai tinka kasdieniam naudojimui! Viskas dėl mažo ir lengvo ausinių dizaino – vienos ausinės sveria vos 3,8 g. Dėl ergonomiško dizaino pamiršite, kad juos dėvite! Komplekte taip pat yra keičiami dangteliai, kurie leis dar geriau pritaikyti ausines pagal savo pageidavimus. Be to, suporuoti jas jums tikrai nekils problemų – tereikia vieną kartą prijunkite ausines prie pasirinkto įrenginio ir jos kiekvieną kartą susijungs su juo automatiškai.

Earfun/TW203B/6

Įtraukta

  • ausinės
  • įkrovimo dėklas
  • USB įkrovimo laidas
  • keičiami dangteliai x2
  • naudotojo vadovas
Gamintojas EarFun
Modelis AirMini 2 (TW203)
Spalva Juoda
Keitikliai 10 mm
Veikimo laikas Iki 6 val. Iki 24 val. su įkrovimo dėklu
Ausinių svoris 3,8 g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas