Belaidės ausinės Tribit QuitePlus 71 (juodos)
Prekės kodas: 054032

Belaidės ausinės Tribit QuitePlus 71 (juodos)

Prekės kodas: 054032
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3976
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Tribit QuitePlus 71 belaidės ausinės (juodos)

Norite klausytis mėgstamos muzikos, kad ir kur būtumėte? Tribit ausinės jums puikiai tiks! Jie išsiskiria belaidžiu ryšiu, nes naudoja „Bluetooth 5.0“ technologiją – todėl galėsite mėgautis puikiu ir nenutrūkstamu ryšiu! Be to, jie turi ANC aktyvų triukšmo slopinimą, o tai reiškia, kad jie garantuoja aiškesnius ir tikroviškesnius garso efektus. Jie taip pat yra ergonomiški ir labai lengvi. Su Tribit jūsų mylima muzika visada bus su jumis!

Tribit/QuitePlus-71-Black/4

Belaidis malonumas

Norite išsivaduoti iš susipainiojusių laidų? Su Tribit tai bus įmanoma! Jie naudoja Bluetooth 5.0 ryšį, todėl užtikrina stabilų, saugų ir greitą ryšį. Tačiau jei pirmenybę teikiate tradiciniams sprendimams, turite galimybę juos prijungti laidu su 3,5 mm lizdo kištuku. Be to, kai norite pakeisti nustatymus, jums nebereikia kaskart griebtis telefono! Visi reikalingi mygtukai yra ant ragelio – galite, pavyzdžiui, sustabdyti/paleisti atkūrimą, padidinti arba sumažinti garsumą, įjungti ANC režimą arba pamatyti įkrovimo lygį.

Tribit/QuitePlus-71-Black/1

ANC technologija

Tribit ausinės skirtos vartotojams, kurie nori visiškai pasimesti muzikoje, todėl yra aprūpintos ANC technologija. Jo dėka sumažinami nereikalingi triukšmai, todėl įrenginys suteikia aiškesnius ir tikroviškesnius garso efektus. Be to, jūs turite galimybę rankiniu būdu pasirinkti triukšmo panaikinimo režimą, atsižvelgiant į jūsų klausymosi nuostatas ir aplinką. Su Tribit visiškai pasiklysite savo mylimose dainose!

Tribit/QuitePlus-71-Black/2

Ilgas atkūrimo laikas

Tribit ausines išskiria ilgas atkūrimo laikas. Su ličio polimero baterija, jie suteikia iki 30 valandų atkūrimo laiką! Tačiau nesijaudinkite, kai jų energija baigsis, nes ją atnaujinsite vos per 2,6 valandos naudodami pridedamą laidą! Mėgaukitės mėgstamu garsu, kad ir kur būtumėte!

Tribit/QuitePlus-71-Black/5

Naudojimo patogumas

Tribit yra ne tik funkcionalios ausinės, bet ir patogus naudoti. Nereikia jaudintis dėl nemalonaus skausmo juos nešiojant, nes juose yra minkšti, formą įsimenantys ausų kaušeliai, kurie gali pasisukti 90°. Negana to, jie taip pat turi reguliuojamą galvos apdangalą, o jų svoris siekia tik apie 213 g, todėl jie nebus papildomas svoris. Norite juos susikrauti į lagaminą? Jokiu problemu! Dėl sulankstomo dizaino jie puikiai tiks bet kuriai kelionei!

Tribit/QuitePlus-71-Black/3

Rinkinyje

  • Tribit ausinės
  • 3,5 mm lizdo kabelis
  • įkrovimo laidas
  • naudotojo vadovas
Gamintojas Tribit
Modelis C05-2301N-01
Bluetooth versija 5.0
Bluetooth profilis HFP/HSP/A2DP/AVRCP
Baterija Ličio polimeras
Muzikos atkūrimo laikas iki 30 valandų
Įkrovimo laikas 2,6 valandos
Įvestis DC 5V / 1A
Svoris 213 g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas