Belaidės Ausinės Samsung Galaxy Buds 2 Pro Bora Purple
Prekės kodas: 8806094613766-2
Kiekviena nata skamba kaip tikra, nes grynas garsas prasideda nuo mėgstamiausio „Samsung Galaxy“ įrenginio šaltinio. Atnaujintas „Samsung Seamless Codec“ užkoduoja visą 24 bitų garsą, kad būtų galima dekoduoti „Galaxy Buds2 Pro“, išlaikant tą patį 24 bitų aukštos kokybės garsą.

Belaidės Ausinės Samsung Galaxy Buds 2 Pro Bora Purple

Prekės kodas: 8806094613766-2
Kiekviena nata skamba kaip tikra, nes grynas garsas prasideda nuo mėgstamiausio „Samsung Galaxy“ įrenginio šaltinio. Atnaujintas „Samsung Seamless Codec“ užkoduoja visą 24 bitų garsą, kad būtų galima dekoduoti „Galaxy Buds2 Pro“, išlaikant tą patį 24 bitų aukštos kokybės garsą.
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
15300
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 9 - 11*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

24 bitų Hi-Fi garsas
Kiekviena nata skamba kaip tikra, nes grynas garsas prasideda nuo mėgstamiausio „Samsung Galaxy“ įrenginio šaltinio. Atnaujintas „Samsung Seamless Codec“ užkoduoja visą 24 bitų garsą, kad būtų galima iškoduoti „Galaxy Buds2 Pro“, išlaikant tą patį 24 bitų aukštos kokybės garsą.

Aktyvusis triukšmo slopinimas (ANC) yra geresnis nei bet kada anksčiau.
Naudodamas 3 aukšto SNR (signalo ir triukšmo santykio) mikrofonus, „Galaxy Buds2 Pro“ seka ir pašalina daugiau lauko garsų – net subtilių garsų, pavyzdžiui, vėjo.

Perjungti į asmeninius pokalbius paprasta naudojant balso aptikimą.

Tiesiog pradėkite kalbėti ir balso aptikimas išjungs ANC ir suaktyvins aplinkos garsą – galėsite aiškiai girdėti pokalbį neišimant Buds2 Pro.

Klausykitės taip, lyg būtumėte ten
Naudojant „Intelligent 360 Audio“, garsas yra tikroviškesnis. Dėl 360 garso technologijos su tiesioginiu kelių kanalų (5,1 kanalo / 7,1 kanalo / Dolby Atmos) ir patobulinto galvos sekimo, kiekvienas judesys išlieka sinchronizuotas ir sukuria įtraukiantį potyrį. 360 laipsnių garsas netgi gali tiksliai nustatyti garso kryptį, kai judinate galvą, todėl galite mėgautis erdviniu garsu.

Atidarykite ir atidarykite skirtuką
„Galaxy Buds2 Pro“ automatiškai pasirodys jūsų „Samsung Galaxy“ įrenginiuose ir bus paruoštas prisijungti vienu palietimu. Taip paprasta.

Automatinis įjungimas „Samsung Galaxy Buds2 Pro“ išmaniai aptinka mobiliojo ryšio veiklą ir sklandžiai perduoda ryšį su „Samsung Galaxy“ telefonu, planšetiniu kompiuteriu ir laikrodžiu.

Perjungimas į telefono priėmimą veikia net prijungus prie Samsung televizoriaus. Kai „Galaxy Buds2 Pro“ yra prijungtas prie „Samsung“ televizoriaus per „Bluetooth“, nereikia išimti ausinių, kad atsilieptų į skambutį. Į gaunamus skambučius galima atsiliepti tiesiog dukart bakstelėjus Galaxy Buds2 Pro.

Stebėkite savo pumpurus
Nerimaujate, kad prarasite Galaxy Buds2 Pro? Nr. Naudodami SmartThings Find galite sekti savo trokštamą Galaxy Buds2 Pro su vietos aptikimu. Jūs netgi galite tai padaryti su dėklu arba be jo.

Jūsų komforto zonoje
Perkūrėme ausinių dizainą, kad jos būtų 15 % mažesnės nei „Galaxy Buds Pro“, kad tvirtai tilptų prie ausies. Mėgaukitės patogiu dėvėjimu dėl ergonomiškų ausinių kaušelių. Patobulinta vėjo srauto technologija padeda sumažinti slėgį ausies kanale ir sumažina triukšmą – patogumui ir aiškumui.

Spalvos, kurios nustato toną
Tiek ausinės, tiek laikiklis yra įvairių aukščiausios kokybės spalvų. Kiekvienas pumpuras yra nupoliruotas iki didelio blizgesio su matiniu interjeru, kuris švelniai jaučiasi ant odos.

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas