Belaidės ausinės Haylou S35 ANC (violetinė oranžinė)
Prekės kodas: 060557

Belaidės ausinės Haylou S35 ANC (violetinė oranžinė)

Prekės kodas: 060557
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
5259
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Haylou S35 ANC belaidės ausinės (violetinė-oranžinė)

Haylou S35 ANC belaidės ausinės sujungia pažangias technologijas, patogų vartotojui patogumą ir stilingą dizainą. Jie puikiai tinka tiems, kurie vertina judėjimo laisvę, komfortą ir bekompromisę garso kokybę. Šios ausinės su aktyviu triukšmo slopinimu (ANC), galinga baterija, intuityviais valdikliais, aukštos kokybės Bluetooth ryšiu ir papildomomis funkcijomis yra puikus pasirinkimas kiekvienam vartotojui.

Aktyvus triukšmo slopinimas (ANC)

Haylou S35 ANC ausinėse yra pažangi aktyvaus triukšmo slopinimo technologija. Tai leidžia mėgautis mėgstama muzika be išorinių trikdžių, o tai ypač naudinga triukšmingoje aplinkoje. ANC suteikia galimybę visiškai pasinerti į garsą, neatsižvelgiant į aplinką, užtikrinant švarų ir nepriekaištingą klausymosi patirtį.

Tvarus akumuliatorius

Su įspūdinga 600 mAh akumuliatoriaus talpa šios ausinės siūlo iki 60 valandų muzikos atkūrimo be ANC ir 40 valandų su triukšmo mažinimu. Be to, budėjimo laikas yra maždaug 20 dienų. Tai suteikia naudotojams laisvę naudoti ausines ilgą laiką ir nereikia nuolat įkrauti.

Intuityvūs valdikliai

Haylou S35 ANC ausinėse yra praktiški garso valdymo mygtukai ir daugiafunkcis mygtukas, leidžiantis lengvai valdyti muzikos atkūrimą, telefono skambučius ir takelių perjungimą. Be to, antrosios ausinės turi lietimui jautrų skydelį, todėl valdymas yra dar intuityvesnis ir malonesnis.

Bluetooth stabilumas

Dėka naujausios Bluetooth 5.2 versijos, šios ausinės užtikrina stabilų ir greitą ryšį iki 10 metrų atstumu. „Bluetooth“ protokolai, tokie kaip A2DP, AVRCP ir HFP, užtikrina suderinamumą su daugybe įrenginių ir garantuoja aukštos kokybės garso perdavimą.

Universalus naudojimas

Haylou S35 ANC ausinės neapsiriboja vien tik belaidžiu ryšiu. Naudodami 3,5 mm garso įvestį, jas taip pat galite naudoti kaip tradicines laidines ausines. Tai ypač naudinga, kai išsikrovusi baterija arba įrenginiuose be Bluetooth galimybės. Be to, įmontuotas mikrofonas užtikrina aiškų balso priėmimą telefono skambučių metu.

Paketo turinys

Ausinės x 1 

Įkrovimo kabelis x 1 

Garso kabelis x 1 

Naudotojo vadovas x 1 

' ORANGECOMMUNIKACIJOS RANGOS 10M Battery talpa 600MA 19_standby laikas approx. 20 dienų (be ANC) Įvestis 5V-1A Akumuliatoriaus tipas
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas